Közlekedés

Ismét nagy a torlódás a röszkei autópálya-határátkelőhelyen

Ismét nagy a torlódás a röszkei autópálya-határátkelőhelyen

2021. augusztus 8., vasárnap
Ismét nagy a torlódás a röszkei autópálya-határátkelőhelyen

A személygépkocsival Szerbiába tartóknak a röszkei autópálya-határátkelőhelyen kettő, a Magyarországra érkezőknek négy órát kell várakozniuk. Az autópálya-határátkelőhely belépő oldalán az autóbusszal érkezőknek kettő-, a kilépőn egyórás a várakozás.

A Nyugat-Európa felé tartó forgalom gördülékenyebb kezelése érdekében szombaton, illetve vasárnap 7 és 19 óra között csak a belépő forgalom használhatja a röszkei közúti határátkelőhelyet.

Intenzív a forgalom az ásotthalmi közúti átkelőnél, ahol a belépő oldalon kettő-, a kilépőn egyórás a sor. A gyorsabb határátlépés érdekében érdemes a kisebb átkelőket választani. Szerbia felé igénybe vehető a kübekházi és a tiszaszigeti közúti határátkelőhely, mindkettő 7-től 19 óráig üzemel.

A csanádpalotai autópálya-határátkelőhelyen a személygépkocsival Romániába tartóknak egy órát kell várakozniuk a határátlépésre. A nagylaki közúti átkelőnél a belépő oldalon egyórás a sor. A Románia felé utazók használhatják az egész nap működő kiszombori közúti átkelőt, vasárnaponként 7 és 15 óra között a magyar és román állampolgárok pedig választhatják a Csanádpalota-Nagylak közúti határátkelőhelyet is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.