Hírzóna

Ismét BikeSafe-et szervez a szegedi rendőrség

Ismét BikeSafe-et szervez a szegedi rendőrség

2021. augusztus 3., kedd
Ismét BikeSafe-et szervez a szegedi rendőrség

A Szegedi Rendőrkapitányság kerékpár-regisztrációt szervez 2021. augusztus 5-én csütörtökön 15 óra 30 perc és 18 óra 30 perc között. A szakemberek Szőregen, a Hősök terénvárják a programba jelentkezőket. A „BikeSafe” célja a kerékpár-eltulajdonítások megelőzése, azok számának visszaszorítása és a felderített esetek kapcsán megtalált biciklik beazonosítása. A nyilvántartásba vétel alkalmával a kétkerekűek mindegyikére egy biztonsági matrica kerül jól látható helyre, ami vizuálisan megjeleníti a regisztráció tényét. A kerékpár tulajdonosa egy adatlap kitöltésével nyilatkozik saját, valamint biciklije adatairól.
A rendőrök várják azon kerékpár-tulajdonosokat, akik szeretnék kihasználni az ingyenes regisztráció előnyét. Ehhez mindenki vigye magával a következőket:
- kerékpárját,
- személyazonosító igazolványát,
- kerékpár tulajdonjogát igazoló iratot, amennyiben van (kerékpáros igazolvány, számla, nyugta, blokk, garanciajegy, adásvételi szerződés).

(police.hu)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.