Ismét BikeSafe-et szervez a szegedi rendőrség

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A Szegedi Rendőrkapitányság kerékpár-regisztrációt szervez 2021. augusztus 5-én csütörtökön 15 óra 30 perc és 18 óra 30 perc között. A szakemberek Szőregen, a Hősök terén  várják a programba jelentkezőket. A „BikeSafe” célja a kerékpár-eltulajdonítások megelőzése, azok számának visszaszorítása és a felderített esetek kapcsán megtalált biciklik beazonosítása. A nyilvántartásba vétel alkalmával a kétkerekűek mindegyikére egy biztonsági matrica kerül jól látható helyre, ami vizuálisan megjeleníti a regisztráció tényét. A kerékpár tulajdonosa egy adatlap kitöltésével nyilatkozik saját, valamint biciklije adatairól.
A rendőrök várják azon kerékpár-tulajdonosokat, akik szeretnék kihasználni az ingyenes regisztráció előnyét. Ehhez mindenki vigye magával a következőket:
– kerékpárját,
– személyazonosító igazolványát,
– kerékpár tulajdonjogát igazoló iratot, amennyiben van (kerékpáros igazolvány, számla, nyugta, blokk, garanciajegy, adásvételi szerződés).

(police.hu)

Előző sztori

LŐRINCZ TAMÁS OLIMPIAI BAJNOK

Minden videó az aranyéremről
Következő sztori

Így birkózott Lőrincz Tamás