Előválasztási vitákat rendez a Partizán

Cikkünk frissítése óta eltelt 10 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Az ország számos pontján, köztük Szegeden is élő vitákat szervez a Partizán. Minden harmadik, azaz 32 egyéni váalsztókerület jelöltje között folyik majd egy-egy diskurzus élőben, szeptember 6. és 25. között.

A Partizán még májusban indított támogatói kampányt, hogy az ellenzéki előválasztás során legalább 30 választókerületben képviselőjelölti vitát rendezhessen. A kampány sikerrel zárult, az Országos Előválasztási Bizottsággal kötött megállapodás alapján az összes, 400 érvényes ajánlást összegyűjtő jelölt részvételével szervezik meg az eseményeket.

Az egyéni választókerületi viták mellett a Partizán két miniszterelnök-jelölti vita megszervezésére is vállalkozik: szeptember 18-án, az első forduló hajrájában, illetve második forduló esetén október 8-án. A miniszterelnök-jelölti vitákon természetesen csak azok a kandidátusok vehetnek részt, akik összegyűjtötték az ehhez szükséges 20 ezer aláírást.

Csongrád-Csanád megyében az 1-es, a 2-es, illetve a 4-es, azaz mindkét szegedi választókerületre, valamint Hódmezővásárhelyre esett a választás.

Az 1-es kerületben Binszki József (DK), Törőcsik Károly Konrád (ÚVNP/LMP) és Szabó Sándor (MSZP); a 2-esben Bellányi Balázs (ÚVNP/LMP), Mihálik Edvin Máté (Momentum), Tóth Szabolcs (MMM) és Tóth Péter (Jobbik) mérkőzik meg egymással. Hódmezővásárhelyen Márki-Zay Péter (ÚVNP/Párbeszéd) és Mucsi Tamás (DK).

Az eseményeket a Partizán az összes csatornáján élőben fogja közvetíteni.

(A kép illusztráció!)

Előző sztori

Politikusdömping lesz a héten Szegeden

Frissítve
Következő sztori

Túltolta Nagy Sándor a propit: névvel, címmel és telefonszámmal együtt buktatta le a támogató szegedieket!