Balhé

Rárúgta az ajtót, majd ököllel verte volt párját egy szegedi férfi

Rárúgta az ajtót, majd ököllel verte volt párját egy szegedi férfi

2021. július 20., kedd
Rárúgta az ajtót, majd ököllel verte volt párját egy szegedi férfi

A Szegedi Járási Ügyészség vádat emelt azzal a helybeli férfival szemben, aki tavaly augusztusban bántalmazta volt barátnőjét annak szegedi otthonában.

A vádirat szerint a vádlott és a sértett párkapcsolatban éltek egymással, azonban tavaly nyáron a nő kezdeményezésére szakítottak. A férfi ebbe nem tudott beletörődni, ezért pár nap múlva, a délutáni órákban megjelent a nő albérleténél és az ajtót berúgva hatolt a lakásba.

Ekkor a nőt fojtogatni kezdte valamint ököllel, több alkalommal arcon ütötte.

A sértett a további bántalmazás elől az ablakon át a társasház udvarára menekült, de a férfi oda is követte. Végül együtt visszamentek a lakásba, ahol a vádlott a nő édesanyját a helyszínre hívta telefonon. Ennek ellenére féltékenységből az asszony megérkezése után is tovább veszekedett a sértettel, illetve fel is lökte őt.

Az esetnek az vetett véget, hogy a sértett orvoshoz ment látleletet vetetni. A nő szerencsére könnyű sérülésekkel megúszta a bántalmazást.

A vádlottat a járási ügyészség magánlaksértés vétségével valamint könnyű testi sértés vétségével vádolja, s vádiratában indítványt tett felelősségének tárgyalás mellőzésével, büntetővégzés útján történő elbírálására.

Csongrád-Csanád Megyei Főügyészség

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.