Rárúgta az ajtót, majd ököllel verte volt párját egy szegedi férfi

Cikkünk frissítése óta eltelt 10 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A Szegedi Járási Ügyészség vádat emelt azzal a helybeli férfival szemben, aki tavaly augusztusban bántalmazta volt barátnőjét annak szegedi otthonában.

A vádirat szerint a vádlott és a sértett párkapcsolatban éltek egymással, azonban tavaly nyáron a nő kezdeményezésére szakítottak. A férfi ebbe nem tudott beletörődni, ezért pár nap múlva, a délutáni órákban megjelent a nő albérleténél és az ajtót berúgva hatolt a lakásba.

Ekkor a nőt fojtogatni kezdte valamint ököllel, több alkalommal arcon ütötte.

A sértett a további bántalmazás elől az ablakon át a társasház udvarára menekült, de a férfi oda is követte. Végül együtt visszamentek a lakásba, ahol a vádlott a nő édesanyját a helyszínre hívta telefonon. Ennek ellenére féltékenységből az asszony megérkezése után is tovább veszekedett a sértettel, illetve fel is lökte őt.

Az esetnek az vetett véget, hogy a sértett orvoshoz ment látleletet vetetni. A nő szerencsére könnyű sérülésekkel megúszta a bántalmazást.

A vádlottat a járási ügyészség magánlaksértés vétségével valamint könnyű testi sértés vétségével vádolja, s vádiratában indítványt tett felelősségének tárgyalás mellőzésével, büntetővégzés útján történő elbírálására.

Csongrád-Csanád Megyei Főügyészség

Előző sztori

Szombaton reneszánsz hangulat költözik a városba: Nándorfehérvárra emlékezünk

Következő sztori

Embertelen: kukába dobta a kiskutyákat egy állatkínzó