Közlekedés

Forgalmi változások lesznek a Dóm tér környékén

Forgalmi változások lesznek a Dóm tér környékén

2021. július 29., csütörtök
Forgalmi változások lesznek a Dóm tér környékén

Augusztus 1-én újabb forgalmi változások lépnek érvénybe a Híd utca felújítása miatt.

Vízvezeték-rekonstrukció és részleges burkolatépítés miatt augusztus 22-ig Újszeged irányából teljesen lezárják a hidat; a forgalmat a Vedres utca, illetve a Népkert sor felé terelik.Szeged irányából az autósok a Deák Ferenc utca felől hajthatnak fel a hídra, de a Széchenyi téri kereszteződésben, a posta elől balra továbbra sem kanyarodhatnak ki. A Stefániát lezárják a Vár utca és a Híd utca között, valamint a Roosevelt tér felől is lezárják a hídra tartó irányt. Kerülni a Victor Hugo utca–Deák Ferenc utca–Híd utca–Belvárosi híd vagy a Victor Hugo utca–Kelemen utca irányban lehet. A hídfőben az útszegélyeken is dolgoznak, ebben az időszakban a kerékpárosokat csak járművüket tolva engedik fel a híd mindkét oldalán. A gyalogosok mindkét irányban mindkét oldalon mehetnek.

A munkálatok miatt a Szegedi Szabadtéri Játékok Dóm téri helyszíne is nehezebben megközelíthető, ezért a szervezők arra kérik a Szabadtérire látogatókat, hogy lehetőség szerint kerékpárral vagy tömegközlekedéssel érkezzenek. Az útvonalakról azalábbi linkentájékozódhat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.