Forgalmi változások lesznek a Dóm tér környékén

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Augusztus 1-én újabb forgalmi változások lépnek érvénybe a Híd utca felújítása miatt.

Vízvezeték-rekonstrukció és részleges burkolatépítés miatt augusztus 22-ig Újszeged irányából teljesen lezárják a hidat; a forgalmat a Vedres utca, illetve a Népkert sor felé terelik. Szeged irányából az autósok a Deák Ferenc utca felől hajthatnak fel a hídra, de a Széchenyi téri kereszteződésben, a posta elől balra továbbra sem kanyarodhatnak ki. A Stefániát lezárják a Vár utca és a Híd utca között, valamint a Roosevelt tér felől is lezárják a hídra tartó irányt. Kerülni a Victor Hugo utca–Deák Ferenc utca–Híd utca–Belvárosi híd vagy a Victor Hugo utca–Kelemen utca irányban lehet. A hídfőben az útszegélyeken is dolgoznak, ebben az időszakban a kerékpárosokat csak járművüket tolva engedik fel a híd mindkét oldalán. A gyalogosok mindkét irányban mindkét oldalon mehetnek. 

A munkálatok miatt a Szegedi Szabadtéri Játékok Dóm téri helyszíne is nehezebben megközelíthető, ezért a szervezők arra kérik a Szabadtérire látogatókat, hogy lehetőség szerint kerékpárral vagy tömegközlekedéssel érkezzenek. Az útvonalakról az alábbi linken tájékozódhat.

KÉPGALÉRIA!
Előző sztori

Közlekedési káosz a felújítások miatt

KÉPGALÉRIA!
Következő sztori

Csordogál a szemét a Tiszán