Csobbanjon ön is hétvégén a Strandok Éjszakáján Szegeden!

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Már tizenkettedik alkalommal fogják megrendezni július 31-én a fürdőzés szerelmesei által várva várt programot, a Strandok Éjszakáját. Szegeden a Napfényfürdő Aquapolis csatlakozott az országos programsorozathoz, szombaton este rendhagyó módon 11 óráig látogathatják majd a vendégek.

Tizenkét éve, azaz 2010-ben került megrendezésre először a Magyar Fürdőszövetség szervezésében a rendezvénysorozat, amihez évről évre egyre több város és helyszín csatlakozik. A Strandok Éjszakáján az ország számos fürdője kedvezményes belépőárakkal és rendhagyó nyitvatartással kedveskedik az éjszakai fürdőzésre vágyók számára. Az idei alkalom még inkább fontos lesz, hiszen a koronavírus-világjárvány következtében az ágazat rendkívüli veszteségekkel nézett szembe.

Bulizzon az Aquapolisban!

Szeged sem maradhat ki ebből az igazán nyári, pörgős megmozdulásból: a Napfényfürdő szokásos nyitvatartás helyett este 11-ig várja majd a vendégeket, ahol már délután 5 órától veszik kezdetét a programok. A vízibomba vetélkedő mellett megannyi sportolási lehetőség is elérhető lesz – strandfocizni, lábtengózni és strandröplabázni is lehet majd. Természetesen a szokásos strandélmény sem maradhat el, így a büfékből lángossal, jégkrémmel és a többi strandkajával lehet megtömni a hasunkat, hogy aztán legyen mit lemozogni a pancsolással és csúszdázással.

A szegedi programról a Facebook eseményen olvashatnak többet, a Termál Online weboldalon pedig tájékozódhatnak a rendezvénysorozat többi résztvevőjéről is.

Előző sztori

Bragmayer Zsanett 12. helyen végzett női triatlonban, Kovács Zsófia kiesett

Következő sztori

Tiltott potencianövelőt próbált áthozni a határon, elfogták