Szórakozás

Csobbanjon ön is hétvégén a Strandok Éjszakáján Szegeden!

Csobbanjon ön is hétvégén a Strandok Éjszakáján Szegeden!

2021. július 27., kedd
Csobbanjon ön is hétvégén a Strandok Éjszakáján Szegeden!

Már tizenkettedik alkalommal fogják megrendezni július 31-én a fürdőzés szerelmesei által várva várt programot, a Strandok Éjszakáját. Szegeden a Napfényfürdő Aquapolis csatlakozott az országos programsorozathoz, szombaton este rendhagyó módon 11 óráig látogathatják majd a vendégek.

Tizenkét éve, azaz 2010-ben került megrendezésre először a Magyar Fürdőszövetség szervezésében a rendezvénysorozat, amihez évről évre egyre több város és helyszín csatlakozik. A Strandok Éjszakáján az ország számos fürdője kedvezményes belépőárakkal és rendhagyó nyitvatartással kedveskedik az éjszakai fürdőzésre vágyók számára. Az idei alkalom még inkább fontos lesz, hiszen a koronavírus-világjárvány következtében az ágazat rendkívüli veszteségekkel nézett szembe.

Bulizzon az Aquapolisban!

Szeged sem maradhat ki ebből az igazán nyári, pörgős megmozdulásból: a Napfényfürdő szokásos nyitvatartás helyett este 11-ig várja majd a vendégeket, ahol már délután 5 órától veszik kezdetét a programok. A vízibomba vetélkedő mellett megannyi sportolási lehetőség is elérhető lesz - strandfocizni, lábtengózni és strandröplabázni is lehet majd. Természetesen a szokásos strandélmény sem maradhat el, így a büfékből lángossal, jégkrémmel és a többi strandkajával lehet megtömni a hasunkat, hogy aztán legyen mit lemozogni a pancsolással és csúszdázással.

A szegedi programról a Facebook eseményen olvashatnak többet, a Termál Online weboldalon pedig tájékozódhatnak a rendezvénysorozat többi résztvevőjéről is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.