Csanádpalotán és Röszkén is órákat kell várni a határon

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Több határátkelőhelyen is megnőtt a várakozási idő a román-magyar és a szerb-magyar határszakaszon szombat reggel a nagyobb forgalom miatt.

A rendőrségi honlapon található információk szerint a tompai határátkelőhelyen a röszkei autópálya-átkelőnél a Magyarországról kiutazó autósoknak három, a kamionosoknak kettő, a Magyarországra beutazni kívánó autósoknak kétórás várakozással kell számolniuk. A röszkei közúti határátkelőhelyen a kilépő személyforgalomban kétórás a várakozási idő.

A csanádpalotai autópálya-határátkelőhelyen Románia irányába személygépkocsival két órán át kell várakozni a kilépésre. A Románia irányába utazók használhatják az egész nap működő nagylaki és kiszombori közúti átkelőt, vasárnaponként 7 és 15 óra között a magyar és román állampolgárok pedig választhatják a Csanádpalota-Nagylak közúti határátkelőhelyet is.

Az utazók a határátkelőhelyek nyitvatartásáról és a várható várakozási időkről a rendőrség határinfó oldalán (www.police.hu/hu/hirek-es-informaciok/hatarinfo) vagy a rendőrségi útinformációs rendszer (Rutin) mobilapplikáció segítségével tájékozódhatnak.

Előző sztori

Ha Budapestre készül, ezt nem árt ha elolvassa!

Következő sztori

Nagyszerűen mutatkozott be az első szegedi az olimpián