Utazás

Torlódás alakult ki a határnál Röszkén és Csanádpalotán

Torlódás alakult ki a határnál Röszkén és Csanádpalotán

2021. július 4., vasárnap
Torlódás alakult ki a határnál Röszkén és Csanádpalotán

A Nyugat-Európából szabadságukra hazatérő vendégmunkások miatt torlódás alakult ki a röszkei és a csanádpalotai határátkelőhelyen vasárnap délelőtt.

Szabó Szilvia a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta, a röszkei autópálya-határátkelőhely kilépőoldalán a személyautóknak és a buszoknak egyaránt három órát kell várakozniuk. A gépkocsival Magyarország felé tartóknak két-, a buszoknak egyórás a sor.

A röszkei közúti határátkelőhely kilépőoldalán egy óra a várakozás, a csanádpalotai autópálya-határátkelőhelyen a személyautóval Romániába tartóknak szintén egy órát kell várniuk.

Az utazók a határátkelőhelyek nyitvatartásáról és az ott várható várakozási időkről bővebben a rendőrség határinfó oldalán (www.police.hu/hu/hirek-es-informaciok/hatarinfo), illetve a rendőrségi útinformációs rendszer (Rutin) mobil applikáció segítségével tájékozódhatnak.

MTI

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.