Krimi

Vascsővel ütötte le vetélytársát, aki belehalt a sérüléseibe

Vascsővel ütötte le vetélytársát, aki belehalt a sérüléseibe

2021. június 28., hétfő
Vascsővel ütötte le vetélytársát, aki belehalt a sérüléseibe

Egy Csongrád-Csanád megyei tanyán élt a házaspár közös gyermekükkel, azonban kapcsolatuk egészen megromlott már, amikor tavaly július ötödikén a férj átkutatva felesége telefonját rendszeres üzenetváltást talált a nő és egy férfi között. Vascsővel támadt a vetélytársra, akit már nem tudtak megmenteni.

A vádirat szerint már hosszabb ideje nem volt rendben a férfi és a nő kapcsolata, gyakran veszekedtek, ennek ellenére továbbra is együtt éltek. Vélhetően féltékenységből a vádlott megnézte felesége üzeneteit a mobilján, amikor észre vette, hogy valakivel rendszeresen beszélget. Ez volt az a pont, amikor a férfi elvesztette az önkontrollt.

Először megfenyegette a feleségét, hogy megöli őt, az édesanyját, közös gyermeküket és a sértettet is megöli. Utóbbinak szólt a nő, hogy

Baj van

aki elindult a tanyára. A férj, aki tudomást szerzett erről, magához vett egy félméteres vascsövet és egy 25 centiméteres pengéjű kést, majd az ingatlan előtti úttesten találkozott össze a sértettel. Vita kerekedett közöttük, amiből verekedés lett és kölcsönösen megütötték egymást, amikor a vascsővel felfegyverkezett férfi fejen ütötte a másikat, aki ennek hatására elesett, fejét az aszfaltba ütötte és eszméletét vesztette. Egy arra kerékpározó személy akadályozta meg a további bántalmazást, de sajnos férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy többszörös műtéti beavatkozással sem tudták életben tartani a kórházban.

A főügyészség a vádlottat halált okozó testi sértés bűntettével vádolja. A vádemeléskor letartóztatásban lévő vádlott bűnösségéről a Szegedi Törvényszék fog dönteni.

Csongrád-Csanád Megyei Főügyészség

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.