Közlekedés

Újranyitnak a Csongrád-Csanád megyei határátkelőhelyek

Újranyitnak a Csongrád-Csanád megyei határátkelőhelyek

2021. június 22., kedd
Újranyitnak a Csongrád-Csanád megyei határátkelőhelyek

Szerdától ismét a megszokott rendben működnek a határákelőhelyek Csongrád-Csanád megyében - írja a police.hu. A határátléptetés a Kübekháza-Rábé, a Röszke-Horgos és a Csanádpalota-Nagylak közúti határátkelőhelyen is újraindul. Csongrád-Csanád megyében ezzel már az összes átkelőhely üzemel Szerbia és Románia irányába is.

A szerb-magyar határ átlépésére az utazók 2021. június 23-tól használhatják a Kübekháza és a Röszke közúti határátkelőhelyet, melyek 7 óra és 19 óra között működnek, vasárnaponként pedig Románia irányába 7 és 15 óra között igénybe vehető a Csanádpalota közúti határátkelőhely is.

Emellett az átlépésre jelentkezők a nap 24 órájában a Röszke és a Csanádpalota autópálya-határátkelőhelyet, a szintén 24 órában nyitvatartó Kiszombor és Nagylak közúti határátkelőhelyet, illetve 7 óra és 19 óra között az Ásotthalom és a Tiszasziget közúti határátkelőhelyet is használhatják.

A határátkelőhelyek nyitvatartásáról és az ott várható várakozási időkről bővebben a rendőrség Határinfó oldalán tájékozódhatnak, illetve a Rendőrségi Útinformációs Rendszer (Rutin) mobil applikáció is segíti az utazókat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.