Laptoptolvajt keres a szegedi rendőrség

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A képen látható férfi május közepén egy nagy értékű laptopot lopott el az egyik szegedi bevásárlóközpontból – írja a police.hu. A Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság a lakosság segítségét kéri.

A Szegedi Rendőrkapitányság 06010/1392/2021. bűnügyi számon lopás bűntett gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen tettes ellen. A feljelentés adatai szerint az elkövető 2021. május 15-én a kora esti órákban az egyik szegedi műszaki áruházból egy Apple Macbook Pro típusú laptopot tulajdonított el, mintegy hétszáz-ötvenezer forint értékben. A biztonsági kamerák felvételt készítettek a feltételezett elkövetőről.

Forrás: police.hu

A rendőrök kérik, hogy aki a képeken látható férfit felismeri, tartózkodási helyével, vagy a bűncselekmény elkövetésével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a rendőrségen. A névtelenség megőrzése mellett bejelentés tehető a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság 06-62-562-400 hívószámán, továbbá az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es segélyhívó telefonszámon.

Előző sztori

Másodjára ülésezett a közösségi élet újraindításáért felelős operatív törzs

Következő sztori

Sárgulás a Szegedi Tudományegyetem Mezőgazdasági Karán