/

Koronavírus-járvány: 206 az új fertőzött, elhunyt 7 beteg

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A napi adatok alapján továbbra sincs okunk aggodalomra, de ne felejtsük el, hogy még köztünk van a vírus és variánsai fokozott veszélyt jelentenek azok számára, akik nem védettek. Folyamatosan zajlik az oltás, a beoltottak száma 5 311 475 fő, 4 112 876 fő már a második oltását is megkapta. 

206 az új fertőzöttek száma, ezzel a járvány kezdete óta összesen, továbbá elhunyt 7 többségében idős, krónikus beteg, így az elhunytak száma 29 896 főre emelkedett. A gyógyultak száma folyamatosan nő, jelenleg 722 296 fő, az aktív fertőzöttek száma pedig 54 399 főre csökkent. 481 koronavírusos beteget ápolnak kórházban, közülük 57-en vannak lélegeztetőgépen. 

A keddi Magyar Közlönyben jelent meg egy újabb kormányrendelet, ami tovább enyhíti a védelmi intézkedéseket és Orbán Viktor tegnapi bejelentései között szerepelt két új operatív törzs létrehozása is. Erről az alábbi cikkünkből tájékozódhat:

koronavirus.gov.hu

Előző sztori

Megaprodukció Mórahalmon: Nikola Tesla életéről szóló vándorelőadást mutatnak be június 25-én

Következő sztori

Menekülni próbált, de elkapták a szentesi bankrablót