Közérdekű

Forgalomkorlátozás árvízvédelmi gyakorlat miatt

Forgalomkorlátozás árvízvédelmi gyakorlat miatt

2021. június 14., hétfő
Forgalomkorlátozás árvízvédelmi gyakorlat miatt

A 2015-ben átadott Szeged belvárosi partfal részét képezi a 1,5 km hosszú mobil árvízvédelmi fal is, melynek üzemeltetője az Alsó-Tisza-vidéki Vízügyi Igazgatóság. Két évente gyakorlatot kell tartani a mobilfal rendszer összeszerelésére, amennyiben a Tiszán levonuló esetleges árhullámok időközben nem teszik ezt szükségessé.

Tájékoztatjuk a tisztelt szegedi lakosságot, hogy az Alsó-Tisza-vidéki Vízügyi Igazgatóság a következő szerelési gyakorlatot 2021. június 16-17-én (szerda-csütörtök) hajtja végre, mely a Boszorkány-sziget – Bertalan híd közötti teljes partfal szakaszt érinti.

A munkálatok miatt elengedhetetlen a támfal menti járdaszakaszok és a Huszár Mátyás rakpart forgalom előli lezárása, továbbá a gyakorlat ideje alatt tilos lesz gépjárművel megállni a Somogyi utca, illetve a Roosevelt tér Tisza-part felé eső részein.

A fenti korlátozások június 16-án (szerda) 12:00 órakor lépnek érvénybe, amit várhatóan június 17-én (csütörtök) 19:00 órától oldanak fel.

ATIVIZIG

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.