Forgalomkorlátozás árvízvédelmi gyakorlat miatt

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A 2015-ben átadott Szeged belvárosi partfal részét képezi a 1,5 km hosszú mobil árvízvédelmi fal is, melynek üzemeltetője az Alsó-Tisza-vidéki Vízügyi Igazgatóság. Két évente gyakorlatot kell tartani a mobilfal rendszer összeszerelésére, amennyiben a Tiszán levonuló esetleges árhullámok időközben nem teszik ezt szükségessé.

Tájékoztatjuk a tisztelt szegedi lakosságot, hogy az Alsó-Tisza-vidéki Vízügyi Igazgatóság a következő szerelési gyakorlatot 2021. június 16-17-én (szerda-csütörtök) hajtja végre, mely a Boszorkány-sziget – Bertalan híd közötti teljes partfal szakaszt érinti.

A munkálatok miatt elengedhetetlen a támfal menti járdaszakaszok és a Huszár Mátyás rakpart forgalom előli lezárása, továbbá a gyakorlat ideje alatt tilos lesz gépjárművel megállni a Somogyi utca, illetve a Roosevelt tér Tisza-part felé eső részein.

A fenti korlátozások június 16-án (szerda) 12:00 órakor lépnek érvénybe, amit várhatóan június 17-én (csütörtök) 19:00 órától oldanak fel.

ATIVIZIG

Előző sztori

682 millió forintot adott a kormány a Madách Imre Általános Iskolának

Következő sztori

Mindenki TETŰ! Újra nyomulnak a Pol Pot megye punkjai