Közélet

FRISSÍTVE: Öngyilkos lett a szegedi kettős gyilkosság gyanúsítottja, féltékenységből ölt

FRISSÍTVE: Öngyilkos lett a szegedi kettős gyilkosság gyanúsítottja, féltékenységből ölt

2021. június 21., hétfő
FRISSÍTVE: Öngyilkos lett a szegedi kettős gyilkosság gyanúsítottja, féltékenységből ölt

Frissítve: A police.hu megerősítette, hogy rendőrök megtalálták annak a férfinak a holttestét, aki a megalapozott gyanú szerint megölte két ismerősét szombaton éjszaka Szegeden. A férfi önkezével vetett véget életének, holttestét és az elkövetés eszközét a Békés megyei Szanazugban találták meg. A nyomok Békés megyébe vezettek, így a hajtóvadászatba bekapcsolódott a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya is. A kutatás hétfő délelőttig tartott, amikor a Készenléti Rendőrség Légirendészeti Szolgálatának helikoptere észlelte a férfi autóját Szanazug térségében, majd a rendőrök megtalálták a férfit, aki önkezével vetett véget az életének. Az elkövetés eszközét lefoglalták. Az ügyben több emberen elkövetett emberölés bűntettének megalapozott gyanúja miatt folyik eljárása Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányságon.

Korábban írtuk:

Két húszas éveiben járó fiatal az áldozata a vasárnap este felfedezett kettős gyilkosságnak az MTI beszámolója szerint. A rendőrség tájékoztatása szerint a kettős gyilkosság szombat éjszaka történt. Az MTI információi szerint a feltételezett tettes egy szegedi gimnáziumba járt, majd gyógyszerésznek tanult, és a bűncselekményt megelőzően is a szakmájában dolgozott a város egyik bevásárlóközpontjában működő patikában.

Lapunk úgy értesült, hogy az elkövető évek óta mentálisan labilis volt. Korábbi kapcsolatainál előfordult olyan, hogy a szakítás után még hónapokig zaklatta volt párját, így nem elképzelhetetlen, hogy most is szerelemféltés állt az elkövetett tett hátterében.

Még hétfő kora reggel elfogatóparancsot bocsátott ki a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya V. Dániel Attila ellen. A 28 éves férfi megalapozottan gyanúsítható több emberen elkövetett emberölés bűntettével.

A feltételezett elkövető, mint ahogy arról korábban beszámoltunk, 2021. június 19-én éjszaka két embert ölt meg Szegeden, egy belvárosi lakásban, majd elmenekült. A rendelkezésre álló adatok szerint a férfi az MCE-141-es forgalmi rendszámú, szürke, tetőablakos Mercedes C200-as típusú személyautóval hagyta el a várost. 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.