Sport

Euro2020: ingyenes szurkolói falu nyílik a Partfürdőn

Euro2020: ingyenes szurkolói falu nyílik a Partfürdőn

2021. június 9., szerda
Euro2020: ingyenes szurkolói falu nyílik a Partfürdőn

A Coca-Cola és a Pixel több helyi és országos vállalkozással összefogva, a labdarúgó-Eb ideje alatt több méteres kivetítővel, sörpadokkal és a vendéglátás legszélesebb skálájával várja a szegedi foci közönségét a SZIN-es nagyszínpad területén – derül ki a szervezők közleményéből.

Mint írják, napközben különböző vetélkedőkkel, sörpong bajnoksággal és esport lehetőséggel várják az érdeklődőket. A részvétel mindenki számára ingyenes és a belépést nem kötik külön feltételhez.

Június 11-én, pénteken 21 órakor az Olaszország-Törökországgal mérkőzéssel rajtol el a részben hazai rendezésű labdarúgó Európa-bajnokság. A magyar csapat a csoportkörében jövő kedden a címvédő portugálokat, négy nappal később a világbajnok franciákat fogadja a Puskás Arénában, június 23-án pedig a németek vendége lesz Münchenben.

Kiemelt képünk archív. Forrás: Délmagyar.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.