Euro2020: ingyenes szurkolói falu nyílik a Partfürdőn

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Több mint ezer fő befogadására alkalmas, ingyenes szurkolói falu nyílik pénteken az újszegedi Partfürdőn. A szervezők a foci-Eb ideje alatt óriáskivetítővel, sörpadokkal és különböző programokkal várják a kilátogató szurkolókat.

A Coca-Cola és a Pixel több helyi és országos vállalkozással összefogva, a labdarúgó-Eb ideje alatt több méteres kivetítővel, sörpadokkal és a vendéglátás legszélesebb skálájával várja a szegedi foci közönségét a SZIN-es nagyszínpad területén – derül ki a szervezők közleményéből.

Mint írják, napközben különböző vetélkedőkkel, sörpong bajnoksággal és esport lehetőséggel várják az érdeklődőket. A részvétel mindenki számára ingyenes és a belépést nem kötik külön feltételhez.

Június 11-én, pénteken 21 órakor az Olaszország-Törökországgal mérkőzéssel rajtol el a részben hazai rendezésű labdarúgó Európa-bajnokság. A magyar csapat a csoportkörében jövő kedden a címvédő portugálokat, négy nappal később a világbajnok franciákat fogadja a Puskás Arénában, június 23-án pedig a németek vendége lesz Münchenben.

Kiemelt képünk archív. Forrás: Délmagyar.

Előző sztori

HIVATALOS: Ferenc pápa találkozik Orbán Viktorral és Áderrel is

Következő sztori

Mikler Roland elárulta, szerinte mi volt a bajnoki siker kulcsa