Sport

Visszavonul Ilyés Ferenc, a MOL-Pick Szeged egykori játékosa

Visszavonul Ilyés Ferenc, a MOL-Pick Szeged egykori játékosa

2021. május 15., szombat
Visszavonul Ilyés Ferenc, a MOL-Pick Szeged egykori játékosa

Múlt hét szerdán a kisebb veszprémi csapat ellen a Tatabánya színeiben súlyosnak tűnő térdsérülést szenvedett Ilyés Ferenc. Bár szerencsére a probléma nem olyan komoly mint elsőnek tűnt, a korábbi válogatott kézilabdázó úgy döntött, befejezi pályafutását.

Ilyés korábban két alkalommal is megfordult a MOL-PICK Szeged csapatában, játszott Veszprémben, a német Lemgo és a lengyel Plock csapatában. A magyar válogatott mezét 229 alkalommal öltötte magára, többek között a 2012-es olimpián szereplő csapatnak is.

Pályafutása utolsó klubja a Tatabánya volt, ahol a sérülésétől függetlenül az idei szezonban befejezte volna pályafutását.

Nem lehetek elégedetlen, mert nagyon szép 20 évet töltöttem a pályán. Bár a sérülésem nem súlyos, de a sors úgy hozta, hogy egy picivel előbb jön el a búcsú, mint terveztem. Köszönöm mindenkinek ezt a csodálatos két évtizedet.

Mondta a Szegedmának Ilyés Ferenc.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.