Videó

Portugál irányítóval erősít a MOL-Pick Szeged

Cikkünk frissítése óta eltelt 8 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Három éves szerződést kötött a MOL-Pick Szeged az irányító poszton bevethető Miguel Martins-szal – adta hírül a klub honlapja. A 23 éves játékos a klub első portugál légiósa lesz.

Miguel Martins 1997. november 4-én született Portóban. Eddig csak szülővárosa csapatában szerepelt. A nemzetközi porondon a 2016-2017-es idényben mutatkozott be, az EHF-kupában 27 gólt szerzett. Eddig két idényt játszott a Bajnokok Ligájában. Az első szezonjában 43 gólt szerzett, míg az idei idényben 45-ször volt eredményes. Kétszer is játszott a MOL-Pick Szeged ellen, a portói meccsen 5, míg az újszegedi sportcsarnokban lejátszott találkozón 3 gólt dobott. Eddig 42 alkalommal szerepelt a portugál nemzeti csapatban, összesen 88 találatnál jár.

Az új szerzemény a klub honlapjának elmondta, nagyon megtisztelő, hogy a világ egyik legjobb csapatában, a MOL-PICK Szegedben játszhat majd.

–Ez tökéletes lesz a fejlődésem szempontjából, és ebből a portugál válogatott is profitál majd. Remélem, elérem az új csapatommal azokat a célokat, amelyeket kitűzünk magunk elé, és nagy győzelmeket aratunk – mondta bizakodóan Martins.

Videó
Előző sztori

Hidvéghi: hatalmas pofára esés a baloldalnak a Sinopharm-vakcina engedélyezése

Következő sztori

Szükséges, de nem elégséges a 84 térfigyelő kamera Német Ferenc szerint