Korábbi NB II-es gólkirályt igazolt a Szeged-Csanád GA

Daru Bence személyében korábbi NB II-es gólkirályt igazolt a Szeged-Csanád Grosics Akadémia. A 26 esztendős csatár három évre kötelezte el magát a kék-feketékhez.

Az előző szezonban a Csákvár színeiben 13 gólt szerző labdarúgó a klub honlapjának elmondta, már korábban is szóba került, hogy Szegedre igazol.

– A megkeresés és az ajánlat a vezetőktől csupa olyan dolgot tartalmazott, amiről csak pozitívan tudok beszélni. Emellett van egy nagyon jó emlékem Szegedről. A Csákvárban pályára léptem a Szent Gellért Fórum nyitómeccsén, ami mély nyomokat hagyott bennem. Fantasztikus volt a hangulat, egy gyönyörű stadionban játszottam – emlékezett vissza Daru, aki azt is elmondta, a tavaszi menetelés bizakodásra ad okot a jövőre nézve.

–Most a felkészülés alatt kőkeményen bele kell állni mindenkinek a munkába és folytatni ugyanúgy, mint tavasszal a bajnokság elején és akkor örülhetünk a bajnokság végén – fogalmazott a támadó.

Videó, galéria!
Előző sztori

„Húzz el innen a picsába és vidd a szarodat is!” – így hallgattatja el az önkormányzati cég embere a tiltakozó rendezvényszervezőt

Következő sztori

Orbán Viktor: Kedves Maszk, goodbye!