Hivatalos: a Deja Vu nyitja a szegedi fesztiválszezont

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Az új időpont 2021. augusztus 5-6-7-e, a helyszín pedig idén is az Újszegedi Partfürdő és Kemping lesz.

Kovács Ádám, a fesztivál igazgatója elmondta hónapok – most már évek – óta dolgoznak azon a kollégáival, hogy 2021-ben meg tudják tartani az ország egyetlen 3 napos retró fesztiválját, amire Soprontól Debrecenig mindenhonnan érkeznek látogatók. – 2020 a várakozás, 2021 az alkalmazkodás éve volt számunkra, hiszen az elmúlt 10 hónapban már készült A, B, C és ZS tervünk is a fesztivállal kapcsolatban. De nem adtuk fel, hiszen számunkra a legfontosabb a közönségünk, azaz Ti vagytok! Számos környezettudatos újítással, REpohárral, érintésmentes fizetőrendszer kialakításával és vadiúj helyszínekkel is készülünk a nagy visszatérő bulira – árulta el a fesztivál igazgatója.

A szervezők által kiadott közleményben a fellépők között olyan nevek szerepelnek, akiket eddig a szegedi közönség még soha nem láthatott: t.A.T.u feat Julia Volkova, Basshunter, Groove Coverage, Danzel, Cascada, Whigfield. Mellettük lesznek nagy visszatérők is mint például a Culture Beat, Alice Dj is, de ez közel sem a teljes lista, a további fellépők és program a www.dejavufesztival.hu oldalon található.

Előző sztori

Leáldozóban a harmadik hullám!

Következő sztori

Megunták a szegedi kátyúkat, tettek bele inkább virágot!