Szórakozás

Hivatalos: a Deja Vu nyitja a szegedi fesztiválszezont

Hivatalos: a Deja Vu nyitja a szegedi fesztiválszezont

2021. május 17., hétfő
Hivatalos: a Deja Vu nyitja a szegedi fesztiválszezont

Kovács Ádám, a fesztivál igazgatója elmondta hónapok - most már évek - óta dolgoznak azon a kollégáival, hogy 2021-ben meg tudják tartani az ország egyetlen 3 napos retró fesztiválját, amire Soprontól Debrecenig mindenhonnan érkeznek látogatók. – 2020 a várakozás, 2021 az alkalmazkodás éve volt számunkra, hiszen az elmúlt 10 hónapban már készült A, B, C és ZS tervünk is a fesztivállal kapcsolatban. De nem adtuk fel, hiszen számunkra a legfontosabb a közönségünk, azaz Ti vagytok! Számos környezettudatos újítással, REpohárral, érintésmentes fizetőrendszer kialakításával és vadiúj helyszínekkel is készülünk a nagy visszatérő bulira – árulta el a fesztivál igazgatója.

A szervezők által kiadott közleményben a fellépők között olyan nevek szerepelnek, akiket eddig a szegedi közönség még soha nem láthatott: t.A.T.u feat Julia Volkova, Basshunter, Groove Coverage, Danzel, Cascada, Whigfield. Mellettük lesznek nagy visszatérők is mint például a Culture Beat, Alice Dj is, de ez közel sem a teljes lista, a további fellépők és program a www.dejavufesztival.hu oldalon található.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.