Frissítve!

Halálos baleset történt Hódmezővásárhely közelében

Cikkünk frissítése óta eltelt 6 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.
Hódmezővásárhely, 2021. május 4. Az egyik sérültet ápolják a mentők az összeroncsolódott személyautó mellett a 47-es főút hódmezővásárhelyi elkerülő szakaszán 2021. május 4-én. A gépjármű egy másik személygépkocsival frontálisan összeütközött; a balesetben az egyik autó sofőrje meghalt, ketten pedig megsérültek. MTI/Donka Ferenc

Egy ember meghalt, ketten pedig megsérültek, amikor két autó frontálisan összeütközött a 47-es főút hódmezővásárhelyi elkerülő szakaszán kedd délelőtt - tájékoztatta a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-t.

Szabó Szilvia közölte, a baleset valamivel 9 óra előtt történt a főút 204-es kilométerszelvényében. A rendelkezésre álló adatok szerint eddig tisztázatlan körülmények közt két személygépkocsi frontálisan összeütközött.

A balesetben az egyik autó lesodródott az útról, vezetője olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen meghalt. A másik autó vezetője és utasa is megsérült – tudatta a százados.

A rendőrök a helyszíni szemle idejére az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták, a 47-es számú főút forgalmát Hódmezővásárhely belvárosa felé terelik.

Előző sztori

Koronavírus: 1000-nél kevesebb új fertőzött, 137 halott

Következő sztori

Befejeződött a Homokhátság vízpótlását segítő beruházás