Bánhidi Bence: 2025-ig MOL-Pick Szeged

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Bánhid Bence 2025-ig meghosszabította a jövő nyáron lejáró szerződését a MOL-Pick Szeged csapatával. A nyolcvanszoros válogatott magyar beálló 2016 őszén érkezett Szegedre Balatonfüredről, az akkor kötött 3 éves megállapodást 2018-ban hosszabbította meg 2022-ig.

Szegedi pályafutása során egy magyar bajnoki címet és egy kupagyőzelmet ünnepelhetett, tavaly az Európa bajjnokságon és a Bajnokok Ligája álomcsapatába is beválasztották. Posztján a világ topjátékosai közé tartozik.

– Jól érzem magam a csapatnál, a városban, ennél nem is kell több egy sportolónak. Komoly célokért küzdünk, és én ezt szeretném a csapattársaimmal megvalósítani. Ez a szerződéshosszabbítás is jelzi, hogy hosszútávra tervezek Szegeden, ahol kiváló szakmai munka folyik. A fejlődésem biztosított, egy remek szurkolótábor áll mögöttünk, és az év végétől egy olyan Arénában játszhatunk majd, amely Európa egyik fellegvárává válhat. Én ennek a csapatnak maradok a tagja, és azon leszek, hogy itthon és a nemzetközi porondon is trófeákat gyűjtsünk be – nyilatkozta a klub hivatalos oldalán Bánhidi Bence.

Videó!
Előző sztori

Tűz keletkezett az épülő Cédrus lakóparkban

Következő sztori

Százszázalékos kormányzati támogatásból újult meg a béketelepi Napos út