Sport

Bánhidi Bence: 2025-ig MOL-Pick Szeged

Bánhidi Bence: 2025-ig MOL-Pick Szeged

2021. május 11., kedd
Bánhidi Bence: 2025-ig MOL-Pick Szeged

Bánhid Bence 2025-ig meghosszabította a jövő nyáron lejáró szerződését a MOL-Pick Szeged csapatával. A nyolcvanszoros válogatott magyar beálló 2016 őszén érkezett Szegedre Balatonfüredről, az akkor kötött 3 éves megállapodást 2018-ban hosszabbította meg 2022-ig.

Szegedi pályafutása során egy magyar bajnoki címet és egy kupagyőzelmet ünnepelhetett, tavaly az Európa bajjnokságon és a Bajnokok Ligája álomcsapatába is beválasztották. Posztján a világ topjátékosai közé tartozik.

– Jól érzem magam a csapatnál, a városban, ennél nem is kell több egy sportolónak. Komoly célokért küzdünk, és én ezt szeretném a csapattársaimmal megvalósítani. Ez a szerződéshosszabbítás is jelzi, hogy hosszútávra tervezek Szegeden, ahol kiváló szakmai munka folyik. A fejlődésem biztosított, egy remek szurkolótábor áll mögöttünk, és az év végétől egy olyan Arénában játszhatunk majd, amely Európa egyik fellegvárává válhat. Én ennek a csapatnak maradok a tagja, és azon leszek, hogy itthon és a nemzetközi porondon is trófeákat gyűjtsünk be – nyilatkozta a klub hivatalos oldalán Bánhidi Bence.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.