Torlódik a forgalom a magyar-román és a magyar-szerb határnál

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 hét, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.
Torlódik a személy- és teherforgalom a csanádpalotai, a nagylaki, a csengersimai, és az ártándi határátkelőnél - közölte a rendőrség szombat délelőtt a police.hu-n.

Csanádpalotánál a Románia felé tartó autóknak három, a tehergépkocsiknak két órát kell várakozniuk, míg a Magyarország felé tartó személyautók egy-két óra várakozásra számíthatnak.

Nagylaknál a Románia felé tartó személyautók és tehergépkocsik két órás veszteglésre számíthatnak. Ártándnál a határ mindkét oldalán egy-két órás a teherforgalom várakozási ideje. Csengersimánál a személyautók mindkét oldalon, és Magyarország felé tartó teherautók is egy-két óra várakozásra számíthatnak.

Röszkénél és Tompánál a magyar-szerb határforgalom is torlódik a forgalom. A Szerbia felé tartó autóknak egy, a kamionoknak két órát kell várakozniuk. Tompánál a Magyarországra érkező tehergépkocsik két órás veszteglésre számíthatnak.

Az Útinform adatai szerint az M43-as autópályán Csanádpalotánál, Románia felé az erős tranzitforgalom miatt a leálló sávon várakozó kamionsor hossza már meghaladta a három kilométert. A kamionsor mellett már a személyautók is több mint egy kilométeren torlódnak. Sokan kerülnek Nagylak felé, ahol szintén torlódással lehet számolni – közölte az Útinform.

Kiemelt képünk archív

Előző sztori

Továbbra is 200 felett a napi halottak száma

Következő sztori

Az író végeszakadt álma

Legutóbbi hasonló cikkek