Vélemény

Nembarát keselyűk

Nembarát keselyűk

2021. április 7., szerda
Nembarát keselyűk

Mivel már a halottgyalázó, a dögkeselyű és hullarabló jelzőt más médiumok felhasználták, kellett valami frappáns, a baloldalra illő nevet kreálnom. Mivel ők nem a barátaink, sőt még a legnagyobb vész idején sem jelent nekik semmit a nemzet védelme, így ők nekem a „nembarát keselyűk”.

A szárnyas dögevők egyik legpompásabb példánya számomra Nagy Attila Tibor a bal oldal egyik spin doktora, aki azt az ötletet szülte meg a Pesti TV stúdiójában, hogy a baloldali összefogásnak az Orbán kormány ellen kellene hergelni a gyászoló családokat, akik valamelyik szerettüket elvesztették a koronavírus járványban: "Márpedig a gyászolók tömege, azon választópolgárok tömege, akik siratják a hozzátartozóikat, rokonaikat, ismerőseiket, idővel nőni fog. Számításom szerint szépen felmegy 100-150 ezerre, 200 ezerre. 200 ezer gyászolóval már egy párt adott helyzetét is el lehet dönteni - fejtegette. Majd a Demokratikus Koalíciónak címezve úgy összegzett, hogy "az ellenzék adott része, beleértve a DK-t, miután nem szól közvetlenül a gyászolókhoz egyelőre, ezért nem tudja kellőképpen kihasználni a gyászból adódó fájdalmat".

Már a „szépen felmegy” kifejezés is megmutatja ennek a lénynek a nemzethez, a magyarokhoz való hozzáállását. Arra vár, hogy minél több honfitársunk veszítse életét a járvány következtében, hogy gazdái ebből politikai tőkét kovácsolhassanak. Ez sem újdonság, mindig is tudtuk, hogy a baloldal a vírusnak drukkol.

A gonoszsággal génmanipulált mag, jó táptalajba került, mivel Gyurcsányné már meg is szólította a gyászolókat. A húszezer családhoz szólt, igaz részvététet nem kívánt nekik, hanem csak szokása szerint gyalázta a kormányt. Pont ő, akik biológiai fegyverként, szájmaszk és távolságtartás nélkül utazgatott elvtársaihoz. A DK heteken keresztül kampányolt a keleti vakcinák ellen, még online petíciót is indítottak a kínai Sinopharm oltóanyaga ellen. A vörös kvízmester, Vágó István és Gyurcsány háziorvosa, Dr. Komáromi Zoltán is mindent megtettek, hogy elbizonytalanítsák az embereket.

Mindezt „sikerrel”, mivel még egy párttársuk is, Penz András képviselő, annyira komolyan vette a pártfegyelmet, hogy visszautasította az oltást és belehalt a fertőzésbe. Az is tragikus a történetben, hogy Penz András, halála előtt, facebook oldalán maga is kampányolt a kínai oltóanyag ellen. A posztokat később a DK eltüntette.

Megnéztem a baloldal nagy dérrel-dúrral beharangozott oltásra buzdító videóját. Csodás produkció: Kunhalmi Ágnes elmondja, hogy oltakozzunk, utána baloldali mesehősök perceken keresztül az egyetlen dolgot művelik, amihez értenek, szidják a kormányt. Ennyit tudtak hozzátenni a Covid-19 elleni védekezéshez. Mindeközben a kormány oltási politikájának köszönhetően több, mint 2,5 millió honfitársunk megkapta a védőoltást és nemsokára visszatérhet a normalitás. Bár az utolsó mondat a baloldal politikájára nem érvényes.

Georg Spöttle

Kiemelt képünk illusztráció

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.