Nembarát keselyűk

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 hét, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Mivel már a halottgyalázó, a dögkeselyű és hullarabló jelzőt más médiumok felhasználták, kellett valami frappáns, a baloldalra illő nevet kreálnom. Mivel ők nem a barátaink, sőt még a legnagyobb vész idején sem jelent nekik semmit a nemzet védelme, így ők nekem a „nembarát keselyűk”.

A szárnyas dögevők egyik legpompásabb példánya számomra Nagy Attila Tibor a bal oldal egyik spin doktora, aki azt az ötletet szülte meg a Pesti TV stúdiójában, hogy a baloldali összefogásnak az Orbán kormány ellen kellene hergelni a gyászoló családokat, akik valamelyik szerettüket elvesztették a koronavírus járványban: “Márpedig a gyászolók tömege, azon választópolgárok tömege, akik siratják a hozzátartozóikat, rokonaikat, ismerőseiket, idővel nőni fog. Számításom szerint szépen felmegy 100-150 ezerre, 200 ezerre. 200 ezer gyászolóval már egy párt adott helyzetét is el lehet dönteni – fejtegette. Majd a Demokratikus Koalíciónak címezve úgy összegzett, hogy “az ellenzék adott része, beleértve a DK-t, miután nem szól közvetlenül a gyászolókhoz egyelőre, ezért nem tudja kellőképpen kihasználni a gyászból adódó fájdalmat”.

Már a „szépen felmegy” kifejezés is megmutatja ennek a lénynek a nemzethez, a magyarokhoz való hozzáállását. Arra vár, hogy minél több honfitársunk veszítse életét a járvány következtében, hogy gazdái ebből politikai tőkét kovácsolhassanak. Ez sem újdonság, mindig is tudtuk, hogy a baloldal a vírusnak drukkol.

A gonoszsággal génmanipulált mag, jó táptalajba került, mivel Gyurcsányné már meg is szólította a gyászolókat. A húszezer családhoz szólt, igaz részvététet nem kívánt nekik, hanem csak szokása szerint gyalázta a kormányt. Pont ő, akik biológiai fegyverként, szájmaszk és távolságtartás nélkül utazgatott elvtársaihoz. A DK heteken keresztül kampányolt a keleti vakcinák ellen, még online petíciót is indítottak a kínai Sinopharm oltóanyaga ellen. A vörös kvízmester, Vágó István és Gyurcsány háziorvosa, Dr. Komáromi Zoltán is mindent megtettek, hogy elbizonytalanítsák az embereket.

Mindezt „sikerrel”, mivel még egy párttársuk is, Penz András képviselő, annyira komolyan vette a pártfegyelmet, hogy visszautasította az oltást és belehalt a fertőzésbe. Az is tragikus a történetben, hogy Penz András, halála előtt, facebook oldalán maga is kampányolt a kínai oltóanyag ellen. A posztokat később a DK eltüntette.

Megnéztem a baloldal nagy dérrel-dúrral beharangozott oltásra buzdító videóját. Csodás produkció: Kunhalmi Ágnes elmondja, hogy oltakozzunk, utána baloldali mesehősök perceken keresztül az egyetlen dolgot művelik, amihez értenek, szidják a kormányt. Ennyit tudtak hozzátenni a Covid-19 elleni védekezéshez. Mindeközben a kormány oltási politikájának köszönhetően több, mint 2,5 millió honfitársunk megkapta a védőoltást és nemsokára visszatérhet a normalitás. Bár az utolsó mondat a baloldal politikájára nem érvényes.

Georg Spöttle

Kiemelt képünk illusztráció

Előző sztori

Egyre több gyerek kerül kórházba a vírus miatt

Következő sztori

Így szól, amikor 90 dobos játssza a Queen "We Will Rock You" című dalát

Legutóbbi hasonló cikkek