Jövő héttől a hobbiúszóké lesz a sportuszoda

Cikkünk frissítése óta eltelt 9 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.
Jövő hét péntektől használhatják a két szegedi sportuszodát a védettséggel rendelkező vendégek – adta hírül a Délmagyar.

Mint írják, elbontották a két hónapja zárva tartó újszegedi sport­uszoda sátortetejét, az ilyenkor szokásos munkálatok befejezését követően pedig jövő hét péntektől úszhatnak ott a védettségi igazolvánnyal rendelkező vendégek.

A lap kiemeli, mivel immár két sportuszodája van a városnak, májusban az újszegedi létesítmény kizárólag a hobbisportolók rendelkezésére áll: a nap minden órájában igénybe vehetik.

A cikkben kitérnek arra is, hogy május 7-én a Tiszavirág Sportuszoda is kinyit a nagyközönség előtt, ott azonban a járvány idejére kialakított sportolói edzésrend miatt csak adott idősávokban lesz lehetőségük a mozgásra a szegedieknek. A létesítményben edzenek a női, férfi és utánpótlás-vízilabdázók mellett az úszók, búvárúszók és az MVM Szeged Vízisport Egyesület versenyzői is.

Előző sztori

Eldőlt: nézők előtt játszhat a Szeged-Csanád GA

Következő sztori

Rekordszámú SZTE-s jelentkezett a Tanítsunk Magyarországért! programra