Sport

Jövő héttől a hobbiúszóké lesz a sportuszoda

Jövő héttől a hobbiúszóké lesz a sportuszoda

2021. április 30., péntek
Jövő héttől a hobbiúszóké lesz a sportuszoda

Mint írják, elbontották a két hónapja zárva tartó újszegedi sport­uszoda sátortetejét, az ilyenkor szokásos munkálatok befejezését követően pedig jövő hét péntektől úszhatnak ott a védettségi igazolvánnyal rendelkező vendégek.

A lap kiemeli, mivel immár két sportuszodája van a városnak, májusban az újszegedi létesítmény kizárólag a hobbisportolók rendelkezésére áll: a nap minden órájában igénybe vehetik.

A cikkben kitérnek arra is, hogy május 7-én a Tiszavirág Sportuszoda is kinyit a nagyközönség előtt, ott azonban a járvány idejére kialakított sportolói edzésrend miatt csak adott idősávokban lesz lehetőségük a mozgásra a szegedieknek. A létesítményben edzenek a női, férfi és utánpótlás-vízilabdázók mellett az úszók, búvárúszók és az MVM Szeged Vízisport Egyesület versenyzői is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.