Gajdos Zsolt szerint a csapat erejét mutatja, hogy 2-0-ról sikerült pontot menteni

Cikkünk frissítése óta eltelt 7 nap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Mint arról beszámoltunk, a Szeged-Csanád Grosics Akadémia kétgólos hátrányból felállva 2-2-es döntetlent játszott az Ajka vendégeként szerdán. A találkozón duplázó Gajdos Zsolt a klub honlapjának elmondta, nagy lökést adhat ez a döntetlen a folytatásra.

A támadó elmondta, becserélését megelőzően Dragan Vukmir azt kérte tőle, hogy próbáljon meg a kapu elé érkezni és góllal, gólpasszokkal járuljon hozzá a csapat teljesítményéhez. Hangsúlyozta, a csapat erejét mutatja, hogy kétgólos hátrányból sikerült pontot szerezni.

Gajdos kitért arra is, hogy az első büntetőjénél arra gondolt, nagyon fontos, hogy berúgja, hiszen utána lehet még idő az egyenlítésre, vagy akár a fordításra. Elmondása szerint a második tizenegyese előtt is hasonló gondolatok cikáztak a fejében.

–Kicsit rosszabbul rúgtam, mint az elsőt, de szerencsére az élet úgy hozta, hogy a labda odapattant elém és berúgtam. Örülök neki, hogy szereztünk idegenben egy pontot, boldogok vagyunk – összegezte a 28 esztendős támadó.

Gajdos kiemelte, minden pontszerzés nagy lökést adhat a csapatnak, főleg idegenben. Elmondta, mindig a következő mérkőzésre készülnek és szeretnének minél több pontot szerezni.

–Minden meccsen győzelmi eséllyel lépünk pályára, igaz, nincsenek könnyű mérkőzések az NB II-ben, főleg így a szezon vége felé, de mindig a következő összecsapásra koncentrálunk és azt próbáljuk megnyerni – zárta gondolatait a csatár.

A Szeged-Csanád Grosics Akadémia vasárnap a Kaposvári Rákóczit fogadja a Szent Gellért Fórumban.

Előző sztori

Gulyás Gergely szerint újabb lazítás jöhet

Következő sztori

Meghalt egy koronavírusos csecsemő is!

Legutóbbi hasonló cikkek