Sport

A hétvégén remekeltek a szegedi fallabdások

A hétvégén remekeltek a szegedi fallabdások

2021. április 20., kedd
A hétvégén remekeltek a szegedi fallabdások

Az "A" kategórián belül Farkas Balázs győzött, megelőzve a szegedi Tisza Squash SE sportolóját, Sebők Benedeket. A Tisza SE játékosa, Hoffmann Péter a negyedik helyet érte el.

Az ötvenhét nevező négy kategóriában remek létszám, játékosként pedig örülök, hogy nem állnak le a versenyek, a Covid-protokollt betartva tudunk sportolni. Az előkészítésben látszódik a szövetség munkája, így ez az egész squashtársadalom győzelme! Reményeink szerint folytatjuk, illetve egyre több versenyt látunk a naptárban.

-fogalmazott Hoffmann Péter, aki szervezőként is jeleskedett az eseményen.

A "B", "C" és "D" kategóriában szintén szegedi arany született. A Tisza SE sportolója, Kiss Dániel a "B" kategóriában magabiztosan győzött, Jeszenszky Zoltán, a Szeged Squash SE tagja második lett.

A "C" és "D" kategóriában a junior-válogatott Sárkány László, a Szeged Squash SE játékosa diadalmaskodott. Szabó Kende a "C" kategórián belül, Csúri Richárd pedig a "D" kategóriában értek el bronzérmet, Harmath Eszter pedig a dobogó negyedik helyét érte el.

Egész hétvégén motivált voltam. Mindkét kategóriában a döntőbe jutás volt a célom, illetve szerettem volna visszavágni Mannheim Martinnak, ami sikerült is egy kiélezett meccsen. A döntő szettben tudtam 10–6-ról 12–10-re fordítani, amiben nagy szerepet játszott, hogy hazai közönség előtt játszhattam. A C-kategóriában pedig kiegyensúlyozott, jó játékkal hoztam a meccseimet

– nyilatkozta győzelme után Sárkány László.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.