A hétvégén remekeltek a szegedi fallabdások

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.
Squash Club Szabadidőközpontban és a Relaxo Sportközpontban tartott versenyen minden kategória pályára lépett

Az “A” kategórián belül Farkas Balázs győzött, megelőzve a szegedi Tisza Squash SE sportolóját, Sebők Benedeket. A Tisza SE játékosa, Hoffmann Péter a negyedik helyet érte el.

Az ötvenhét nevező négy kategóriában remek létszám, játékosként pedig örülök, hogy nem állnak le a versenyek, a Covid-protokollt betartva tudunk sportolni. Az előkészítésben látszódik a szövetség munkája, így ez az egész squashtársadalom győzelme! Reményeink szerint folytatjuk, illetve egyre több versenyt látunk a naptárban.

-fogalmazott Hoffmann Péter, aki szervezőként is jeleskedett az eseményen.

A “B”, “C” és “D” kategóriában szintén szegedi arany született. A Tisza SE sportolója, Kiss Dániel a “B” kategóriában magabiztosan győzött, Jeszenszky Zoltán, a Szeged Squash SE tagja második lett.

A “C” és “D” kategóriában a junior-válogatott Sárkány László, a Szeged Squash SE játékosa diadalmaskodott. Szabó Kende a “C” kategórián belül, Csúri Richárd pedig a “D” kategóriában értek el bronzérmet, Harmath Eszter pedig a dobogó negyedik helyét érte el.

Egész hétvégén motivált voltam. Mindkét kategóriában a döntőbe jutás volt a célom, illetve szerettem volna visszavágni Mannheim Martinnak, ami sikerült is egy kiélezett meccsen. A döntő szettben tudtam 10–6-ról 12–10-re fordítani, amiben nagy szerepet játszott, hogy hazai közönség előtt játszhattam. A C-kategóriában pedig kiegyensúlyozott, jó játékkal hoztam a meccseimet

– nyilatkozta győzelme után Sárkány László.

Előző sztori

Újabb adag orosz és kínai vakcina érkezik Magyarországra a héten

Következő sztori

Szentmise a rendőrök tiszteletére