Közlekedés

Visszaváltás helyett két nappal meghosszabbította a bérletek érvényességét az SZKT

Visszaváltás helyett két nappal meghosszabbította a bérletek érvényességét az SZKT

2021. március 30., kedd
Visszaváltás helyett két nappal meghosszabbította a bérletek érvényességét az SZKT

Mint azt a SzegedMa korábban megírta, március 10-től rendkívüli, egésznapos menetrend szerint járnak a szegedi tömegközlekedési járatok. A menetrend módosítás következtében több járat is ideiglenesen megszűnt.

https://szegedma.hu/2021/03/rendkivuli-menetrend-lep-eletbe-szerdatol-szegeden

A döntést követően azonnal kérdéseket küldtünk a közlekedési társaságnak arra vonatkozóan, hogy a járványügyi veszélyhelyzet miatt megváltozott utazási szokásokra hivatkozva terveznek-e hasonló bérletvisszaváltási akciót, mint amelyet a Volánbusz és a MÁV véghez vitt.

Válaszokat ez idáig sem kaptunk, ellenben rengetek panaszkodó olvasói levél jutott szerkesztőségünkhöz: többen is azt nehezményezték, hogy a járatritkítások miatt sokkal többen zsúfolódnak össze a trolikon, buszokon, mint korábban, így felvetődik a kérdés, hogy a módosítás mennyiben szolgálja a vírus elleni védekezést.

https://szegedma.hu/2021/03/berletvisszavaltas-egyelore-nincs-modositott-menetrend-es-heringparti-viszont-van

A kérdéseink idővel tárgytalanná váltak: az SZKT nem váltotta vissza a bérleteket, ellenben két nappal meghosszabbította azok érvényességi idejét, így a havi bérletesek április 7-ig élvezhetik a társaság nyújtotta szolgáltatásokat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.