Krimi

BRUTÁLIS: Verte, megerőszakolta és megöléssel fenyegette élettársát a szegedi férfi!

BRUTÁLIS: Verte, megerőszakolta és megöléssel fenyegette élettársát a szegedi férfi!

2021. március 12., péntek
BRUTÁLIS: Verte, megerőszakolta és megöléssel fenyegette élettársát a szegedi férfi!

A vádirat szerint a vádlott és a sértett kapcsolata 2020 tavaszára megromlott, a férfi naponta trágár szavakkal illette, valamint féltékenységből szidalmazta élettársát. A nőt a fején és karján, ököllel többször megütötte, egy alkalommal az ágyra lökte és a nyakára is rálépett.

2020. június 12-én a vádlott és a sértett között szóváltás alakult ki, mivel a sértett nem engedett a férfi szexuális közeledésének, s ezt vele szóban is közölte. A vádlott ekkor agresszívvá vált. Heves szidalmazások közepette lefogta a továbbra is tiltakozó sértettet, majd megerőszakolta. Másnap a vádlott ismét közeledni próbált a sértetthez, aki ezt újra visszautasította. A férfi erre azzal fenyegette meg, hogy kidobja őt az ablakon, majd két kézzel addig szorította a nő nyakát, hogy már levegőt sem kapott. Végül elengedte, de közölte vele, hogy ha nem vetkőzik le, akkor felgyújtja őt. Szavainak nyomatékot adva kilépett az erkélyre, ahol egy flakonban benzint tartott.

A sértett tisztában volt a flakon tartalmával, és azzal, hogy a vádlottnál öngyújtó van, valamint azzal is, hogy a férfi már mást is felgyújtással fenyegetett meg, ami miatt büntetőeljárás is indult ellene. Ezért elmenekült a lakásból, amikor a benzinnel a vádlott megindult felé, és értesítette a rendőrséget. A sértettet a délután során lakóhelyük közelében a vádlott megtalálta, és újra azzal fenyegette meg, hogy megöli, bántalmazni azonban egy járókelő közbelépése miatt nem tudta.

A vádlottat a főügyészség emberölés előkészületének bűntettével, minősített szexuális erőszak bűntettével valamint kapcsolati erőszak bűntettével vádolja.

A vádemeléskor letartóztatásban lévő vádlott bűnösségének kérdésében a Szegedi Törvényszék fog dönteni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.