Újra bejárta Szegedet a musical villamos

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Musicalslágerek csendültek fel városszerte vasárnap. A nosztalgiavillamos Török Annával és Angler Balázzsal a fedélzetén járta be Szegedet, akik közel egy órás koncertet adtak a fedélzetén - írja a Délmagyar.hu  

Immár negyedik alkalommal indult útnak tegnap Szegeden a Musical Villamos. A Palladium Színház produkcióját a járványhelyzet miatt csak online követhették nyomon élőben az érdeklődők, de néhány percre azok is élvezhették, akik a jármű útvonalán lévő megállókban álldogáltak. Az 1905-ben gyártott nosztalgiavillamos a Szeged Plazától indult a Nagyállomásig, majd vissza az Európa Ligethez.

Fedélzetén Török Anna és Angler Balázs adott közel egy órás koncertet musical slágerekből. A Széchenyi téren megálltak pár percre, az ott lévők egy meglepetés dalt is végighallgathattak, csakúgy mint azok, akik a végállomáson várták őket.

Féltünk ettől, mert már nagyon régen volt fellépésünk, ráadásul mozgó járművön énekelni nagy kihívás. De nagyon pozitív élmény volt. Már el is felejtettük, milyen jó érzés, amikor azt csinálhatjuk, amit igazán szeretünk.

mesélte Török Anna, akit a szegediek már több darabban is láthattak.

A Szegedi Nemzeti Színházban az Evita címszerepét játszotta, a Szegedi Szabadtéri Játékokon pedig a Queen musicalben szerepelt. Férje, Angler Balázs is azt emelte ki a zenés utazás végén, hogy mostanában kevés lehetőségük van élőben találkozni a közönséggel, ezért megköszönte mindazoknak, akik a kedvükért elmentek a megállókba.

Előző sztori

Van, ami nem változik: háztartási szemétben úsznak szelektív gyűjtőszigetek

Következő sztori

Tűz ütött ki a Sándorfalvi úti szeméttelepen

Legutóbbi hasonló cikkek