Rendkívüli menetrend lép életbe szerdától Szegeden

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A rendkívüli, egész napos menetrend érvényességi ideje alatt minden nap egyformán közlekednek az SZKT járatai, magyarán nincs különbség a munkanap, szabadnap és ünnepnap menetrendje között – derül ki a közlekedési társaság közleményéből.

Mint írják, a menetrend kialakítása során szem előtt tartották, hogy a nélkülözhetetlen közszolgáltatások, a patikák, az élelmiszerüzletek és szegedi nagy munkáltatók dolgozói, illetve a szegedi és Szeged környéki munkavállalók, akik nem dolgozhatnak otthonról, továbbra is időben el tudjanak jutni a munkahelyükre az előző év tavaszi időszakához hasonlóan, figyelembe véve az éjszakai kijárási korlátozásokat.

Az új menetrend értelmében bizonyos járatok egyáltalán nem közlekednek, ilyen például a 7-es trolibusz, valamint a buszok közül a 24, 32, 67, 71, 76Y, 77Y, 78A, 79H, 84 vonalak, továbbá az éjszakai járatok (91E, 92E, 93E, 94E).

Bővebb utazási információkat az SZKT honlapján talál.

Kérdéseket küldtünk a Szegedi Közlekedési Társaságnak azzal kapcsolatban, hogy a MÁV-hoz, illetve a Volánbuszhoz hasonlóan tervezik-e visszaváltani a márciusra megváltott bérleteket. A társaság egyelőre nem reagált a megkeresésünkre, amint válaszolnak frissítjük a cikket, vagy újat írunk.

Előző sztori

Maradhatnak a piacokon a virágárusok

Következő sztori

Ismét koronavírusos lett Bodó Richárd