Közlekedés

Rendkívüli menetrend lép életbe szerdától Szegeden

Rendkívüli menetrend lép életbe szerdától Szegeden

2021. március 9., kedd
Rendkívüli menetrend lép életbe szerdától Szegeden

Mint írják, a menetrend kialakítása során szem előtt tartották, hogy a nélkülözhetetlen közszolgáltatások, a patikák, az élelmiszerüzletek és szegedi nagy munkáltatók dolgozói, illetve a szegedi és Szeged környéki munkavállalók, akik nem dolgozhatnak otthonról, továbbra is időben el tudjanak jutni a munkahelyükre az előző év tavaszi időszakához hasonlóan, figyelembe véve az éjszakai kijárási korlátozásokat.

Az új menetrend értelmében bizonyos járatok egyáltalán nem közlekednek, ilyen például a 7-es trolibusz, valamint a buszok közül a 24, 32, 67, 71, 76Y, 77Y, 78A, 79H, 84 vonalak, továbbá az éjszakai járatok (91E, 92E, 93E, 94E).

Bővebb utazási információkat az SZKT honlapján talál.

Kérdéseket küldtünk a Szegedi Közlekedési Társaságnak azzal kapcsolatban, hogy a MÁV-hoz, illetve a Volánbuszhoz hasonlóan tervezik-e visszaváltani a márciusra megváltott bérleteket. A társaság egyelőre nem reagált a megkeresésünkre, amint válaszolnak frissítjük a cikket, vagy újat írunk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.