Közélet

Mert ők „oltják” az oltást

Mert ők „oltják” az oltást

2021. március 2., kedd
Mert ők „oltják” az oltást

A hataloméhes gyűlöletkoalíció tagjai - miközben magukat sutyiban beoltatják - elképesztő hazugságokat terjesztenek a vakcinákkal kapcsolatban. „Nincsenek engedélyeztetve, hamis oltóanyagokat használ a kormány, itt emberkísérletek folynak", sőt, a Gyurcsány-párt polgármesterei leveleket küldenek a háziorvosoknak, hogy ne használják a Szputnyik V- és a Sinopharm-vakcinákat… Még azzal a mérhetetlen hülyeséggel is előálltak, hogy miért nem olt a kormány az EU-tól jövő vakcinával. Rétvári Bence kedden megkérdezte őket, hogy miként lehetne márciusban oltani egy olyan gyógyszerrel, ami majd csak decemberben érkezik? Persze ennyi logikát ne nézzünk ki a ballibekből.

Ha Brüsszelre várnánk, akkor nem lenne lélegeztetőgép sem, hiszen azokat sem szállították ki, amiket megígértek. És egy szervezet, amelyik hat éve nem képes megvédeni a határait, az hogyan lenne képes érdemben reagálni egy járványhelyzetre? Hát látjuk, sehogy.

Igaz, hogy Magyarország Málta és Dánia után a harmadik helyen áll az átoltottság terén. A lakosság 7%-a megkapta a védőoltást, mivel Oroszországból és Kínából is rendeltünk vakcinát, ám a gyűlöletkoalíciónak pont ez fáj. A mi sikerünk az ő kudarcuk. Tordai Bence a tőle megszokott bunkó stílusával elkezdte vádolni a kormányt, hogy az a felelős a járvány áldozataiért. Persze, ki más is lenne? Mintha csak Magyarországon lenne Covid–19-vészhelyzet és sehol máshol. Csak milyen érdekes, hogy a baloldal arról nem beszél soha, hogy ők mit tettek a védekezésért. Talán mert semmit? Ja, de, kamuvideókat gyártanak, hazudoznak és uszítanak a keleti vakcinák ellen. Emlékezzünk csak, mivel érveltek decemberben: a tét magas. Ha aláásod az emberek hajlandóságát arra, hogy beoltassák magukat, akkor Orbánnak kell viselnie a politikai következményeket – mondta a Political Capital (PC) nevű baloldali elemzőintézet vezetője, Krekó Péter.

A baloldal oltásellenes kampánya komoly támogatókra lelt a Gödény György köré gyűlt félkegyelműek társaságával. Az összeesküvés-teóriák hívői megtartották hétvégi dzsemborijukat a Hősök terén. „Nincs vírus, nem kell az oltás, káros a maszk, ez csak a háttérhatalom manipulációja…”, mondta Marika néni, Jani bácsi és a többi szaktekintély. Volt, aki szerint ez a harmadik világháború, de egy NASA-dzsekis fiatal srác szerint a Covid–19 nem több egy influenzánál. Irigylésre méltó optimista hozzáállás, miközben emberek milliói haltak, halnak meg a járványban világszerte. Persze a nép egyszerű virológusai azért nem bírták megállni, hogy a komoly szakmai szempontok mellett ne skandáljanak rendszerváltást.

Pócs Alfréd, a gyöngyösi kórház elbocsájtott vírustagadó orvosa is szájmaszk nélkül, hangosbemondóval parádézott Gödény mellett, hülyítve az embereket. A védőoltásokat egyszerűen világszintű emberkísérletnek titulálta. Az emberek ölelkeztek, fütyültek, éljenezték a szektamókusokat, akiknek hála, sokan lefertőzték egymást és persze sokan haza is vitték a vírust szülőiknek, nagyszülőiknek. Good job, azaz remek munka, ahogy Amerikában mondják. Egy öreg hippire hasonlító DK-s bácsi büszkén mutatta pártkártyáját és elújságolta, hogy ő a Gyurcsány-párt egyik tagja. Hmmm… vajon melyik? Gyurcsány másik kesztyűbábja, Dr. Komáromi is megszólalt az ATV-ben járványügyben. Ő azon vitatkozott, nem biztos, hogy a betegség rosszabb az oltásnál. A gond csak az, hogy pont Komáromi és párttársai miatt fognak még emberek súlyosan megbetegedni és meghalni, mivel bedőlnek a kommunisták oltásellenes propagandájának.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.