Gazdaság

Hasít a neten az SZTE mentorprogramja

Hasít a neten az SZTE mentorprogramja

2021. március 12., péntek
Hasít a neten az SZTE mentorprogramja

Az országban egyedülálló módon felépített, és csak a Szegedi Tudományegyetemen működő Alumni mentorprogramnak ez a félév a 15. ciklusa, a tavaszi szemeszterben 61 hallgató és 32 mentor kezdi meg a közös munkát. A program a jelenlegi helyzetben szinte egyedülálló megoldást biztosít a hallgatók számára szakmai karrierjük építésére.

A honlapon már több mint 280 mentor ajánlotta fel segítségét a hallgatóknak, közöttük számos mentor hosszú évek óta része a programnak.

Idén Gyarmati László, a József Attila Tanulmányi és Információs Központ igazgatója érte el folyamatos rendelkezésre állásával a Mester Mentor fokozatot, míg Nagy István Chief Architect, a Minero IT Hungary Kft. munkatársa és Dr. Sóki József, az SZTE Klinikai Mikrobiológiai Diagnosztikai Intézetének biológusa Kiváló Mentor díjazásban részesült.

(Forrás: SZTE)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.