//

Hasít a neten az SZTE mentorprogramja

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.
Online nyitórendezvénnyel hivatalosan is elindult az SZTE Alma Mater Alumni mentorprogram tavaszi ciklusa. A nemzetközileg is kiemelkedő programban az egyetemen végzett sikeres szakemberek támogatják szakmai kérdésekben és a munkaerőpiacon történő elhelyezkedésben a Szegedi Tudományegyetem jelenlegi hallgatóit.

Az országban egyedülálló módon felépített, és csak a Szegedi Tudományegyetemen működő Alumni mentorprogramnak ez a félév a 15. ciklusa, a tavaszi szemeszterben 61 hallgató és 32 mentor kezdi meg a közös munkát. A program a jelenlegi helyzetben szinte egyedülálló megoldást biztosít a hallgatók számára szakmai karrierjük építésére.

A honlapon már több mint 280 mentor ajánlotta fel segítségét a hallgatóknak, közöttük számos mentor hosszú évek óta része a programnak.

Idén Gyarmati László, a József Attila Tanulmányi és Információs Központ igazgatója érte el folyamatos rendelkezésre állásával a Mester Mentor fokozatot, míg Nagy István Chief Architect, a Minero IT Hungary Kft. munkatársa és Dr. Sóki József, az SZTE Klinikai Mikrobiológiai Diagnosztikai Intézetének biológusa Kiváló Mentor díjazásban részesült.

(Forrás: SZTE)

Előző sztori

Ellenzék: Elvonásokra panaszkodik, de közben vállalkozásokat sanyargat a szegedi önkormányzat

Következő sztori

Felkészült a koronavírus harmadik hullámára a Szegedi Tudományegyetem