Emberhátrányban nyert az SZVSE

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.
A Szegedi VSE húsz percet emberhátrányban játszva 2-0-ra legyőzte a Körösladányt az NB III. Közép csoport 24. fordulójában, Mórahalmon.

Rögtön a mérkőzés elején előnybe kerültek a vasutasok, miután egy szögletet követően Szabó Ákosról a saját kapujába pattant a labda. Az eredmény a szünetig nem változott, a fordulást követően azonban felpörögtek az események.

A 62. percben pályára lépő Kelemen Viktor nyolc perc alatt begyűjtött két sárga lapot, így a kiállítás sorsára jutott. Az emberhátrány ellenére az ugyancsak csereként beszálló Oláh góljával megduplázta előnyét az SZVSE, amely így 2020. november 8-a után először nyert bajnoki mérkőzést.

A Szegedi VSE legközelebb március 21-én a Taksony otthonában folytatja a harmadosztály küzdelmeit.

NB III., Közép csoport, 24. forduló
Szegedi VSE–Körösladányi MSK 2–0 (1–0)
Mórahalom, zárt kapuk mögött. Vezette: Leél-Őssy Ádám (Deme, Dobos).
Szegedi VSE: Zsibrita – Kormányos, Tóth I., Pócs, Mészáros, Ondrejó (Bakó, 73.), Csanádi (Kelemen, 62.), Fülöp (Hatvani D., 35.), Dóra, Bodor (Oláh, 73.), Zana. Vezetőedző: Paksi Péter.
Körösladányi MSK: Ivicevic – Krajcsó, Ruzsa, Szabó Á. (Pusztai, a szünetben), Knyihár (Papp, a szünetben), Rádai (Szabó V., 74.), Kisari, Zelenyánszki, Mácsai (Vastag, 65.), Szántó, Vincze. Vezetőedző: Fodor Sándor.
Gól: Szabó Á. (6., öngól), Oláh L. (80.).
Kiállítva: Kelemen V. (70., SZVSE).

Kiemelt képünk archív.

Előző sztori

Novák Katalin: Minden reményünk megvan rá, hogy visszakapjuk a szabadságunkat

Következő sztori

Hazudozással vádolja az önkormányzati kiadványt a szegedi ellenzék