Sport

Emberhátrányban nyert az SZVSE

Emberhátrányban nyert az SZVSE

2021. március 15., hétfő
Emberhátrányban nyert az SZVSE

Rögtön a mérkőzés elején előnybe kerültek a vasutasok, miután egy szögletet követően Szabó Ákosról a saját kapujába pattant a labda. Az eredmény a szünetig nem változott, a fordulást követően azonban felpörögtek az események.

A 62. percben pályára lépő Kelemen Viktor nyolc perc alatt begyűjtött két sárga lapot, így a kiállítás sorsára jutott. Az emberhátrány ellenére az ugyancsak csereként beszálló Oláh góljával megduplázta előnyét az SZVSE, amely így 2020. november 8-a után először nyert bajnoki mérkőzést.

A Szegedi VSE legközelebb március 21-én a Taksony otthonában folytatja a harmadosztály küzdelmeit.

NB III., Közép csoport, 24. forduló
Szegedi VSE–Körösladányi MSK 2–0 (1–0)
Mórahalom, zárt kapuk mögött. Vezette: Leél-Őssy Ádám (Deme, Dobos).
Szegedi VSE:Zsibrita – Kormányos, Tóth I., Pócs, Mészáros, Ondrejó (Bakó, 73.), Csanádi (Kelemen, 62.), Fülöp (Hatvani D., 35.), Dóra, Bodor (Oláh, 73.), Zana. Vezetőedző: Paksi Péter.
Körösladányi MSK:Ivicevic – Krajcsó, Ruzsa, Szabó Á. (Pusztai, a szünetben), Knyihár (Papp, a szünetben), Rádai (Szabó V., 74.), Kisari, Zelenyánszki, Mácsai (Vastag, 65.), Szántó, Vincze. Vezetőedző: Fodor Sándor.
Gól: Szabó Á. (6., öngól), Oláh L. (80.).
Kiállítva:Kelemen V. (70., SZVSE).

Kiemelt képünk archív.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.