Sport

ELHUNYT A FRADIT ÉVTIZEDEKIG SZOLGÁLÓ KUBATOV MÁRK

ELHUNYT A FRADIT ÉVTIZEDEKIG SZOLGÁLÓ KUBATOV MÁRK

2021. március 29., hétfő
ELHUNYT A FRADIT ÉVTIZEDEKIG SZOLGÁLÓ KUBATOV MÁRK

84 éves korában elhunytKubatov Márk, a Ferencváros utánpótlásának egyik rendíthetetlen alakja, az FTC elnökének, Kubatov Gábornak nagybátyja.

Márk bácsi gyermekkora óta rajongott a Ferencvárosért. Ahogyan az a régi, legendás fradistákkal lenni szokott, mindig megtalálta a módját, hogy éppen hogyan segítheti a zöld-fehéreket. 25 éven keresztül volt az FTC utánpótlásának intézője, de nemcsak az adminisztrációval foglalkozott, volt, hogy edzette is a jövő generációját, az Albert Flórián Stadionban pedig hangosbemondóként is szolgálta egyesületünket.

Márk bácsi életének végig része volt az FTC szeretete, nemrégiben lelkesen mesélte emlékeit a 2010-es évek elejéről, amikor megkezdődött a Ferencváros újjáépítése.

- Már akkor is sokat beszélgettünk a Fradiról, amikor Gábor elkezdte a munkát ott. Legelőször azt javasoltam neki, hogy mielőtt bármiben is dönt, kérdezze meg róla Flóri bácsi véleményét is, aki akkoriban még a stadionon belül is el volt szigetelve. Azt gondoltam, hogy ha ő úgy gondolja, hogy valamivel érdemes foglalkozni, akkor az biztos, úgy is van

- írja a Fradi.hu.

Márk bácsi emlékét örökké megőrizzük. Nyugodjék békében! - írja a Fradi.

Így búcsúzott tőle Kubatov Gábor:

Nagybátyám, tanítóm, barátom, szurkolótársam…Isten nyugosztaljon!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.