Bartók Csaba: A hazáért közösen kell áldozatot vállalnunk!

Cikkünk frissítése óta eltelt 7 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A szegedi Fidesz elnöke a közösségi oldalán megosztott videóban elmondta, március 15. a polgári Magyarország születésnapja, ezért is fájó, hogy ez már a második alkalom, amikor nem tudunk úgy ünnepelni, ahogy megszoktuk.

–1848 márciusa a szabadság örömét, a független önrendelkezést, a polgári társadalmat, egy nemzet összetartozásának érzését mutatta meg. Ma, országunkat veszélyeztető idegen hatalmakkal, magyarságunkat, keresztény hitünket feladásra szólító támadásokkal kell szembe fordulnunk. Meg kell mutatni erőnket, történelmi múltunkból származó egységünket – fogalmazott a képviselő.

Hozzátette, ne feledkezzünk meg azokról, akik életüket áldozták a szabadságért és a hazájukért és arról sem, hogy a hazáért közösen kell áldozatot vállalnunk.

A szegedi Fidesz képviseletében Bartók Csaba mellett dr. Pál József és Tápai Péter alelnökök koszorút helyeztek el a Klauzál téri Kossuth Lajos emlékműnél.

Előző sztori

Hazudozással vádolja az önkormányzati kiadványt a szegedi ellenzék

Következő sztori

A Magyar Érdemrend lovagkeresztjével tüntették ki Belénessy Csabát