/

A kormány tagjait kérdezik a képviselők

Cikkünk frissítése óta eltelt 9 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.
Budapest, 2021. február 15. A házszabálytól való eltérésrõl szavaznak az Országgyûlés plenáris ülésén 2021. február 15-én. Az elsõ sorban Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes, Orbán Viktor miniszterelnök, Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget, Rogán Antal, a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezetõ miniszter és Völner Pál, az Igazságügyi Minisztérium parlamenti államtitkára (b-j). A Ház négyötöde nem támogatta a koronavírus-világjárvány elleni védekezésrõl szóló törvényjavaslat házszabálytól eltérõ tárgyalását, kétharmada azonban hozzájárult az elõterjesztés sürgõs tárgyalásához, a napirendet ennek megfelelõen fogadták el a képviselõk. MTI/Koszticsák Szilárd
A képviselők a kormány tagjainak tehetnek fel azonnali kérdéseket és kérdéseket ma az Országgyűlésben.

Az előző héten kezdődött kétnapos ülés zárónapja délelőtt 11 órakor a polgári nemzetbiztonsági szolgálatok ünnepnapjára emlékezéssel, majd napirend előtti felszólalásokkal kezdődik.

Ezt követően a kérdésekre másfél óra, az azonnali kérdésekre és válaszokra pedig hatvan perc áll rendelkezésre.

Az Országgyűlés előző hétfőn elfogadta a koronavírus-világjárvány elleni védekezésről szóló törvényjavaslatot, felhatalmazva ezzel a kormányt a veszélyhelyzetben alkotott rendeletei hatályának meghosszabbítására.

(MTI)

Videó!
Előző sztori

Kellemes napok után hózáporral riogatnak

Következő sztori

Kisbusszal karambolozott egy traktor Csongrád közelében