Vérszemet kapott egy szentesi tolvaj

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.
A szentesi nyomozók gyanúsítottként hallgattak ki egy helybeli férfit, aki kézi szerszámokat és egy szerszámgépet tulajdonított el a városban. Lopás miatt kell felelnie - közölte a megyei rendőr-főkapitányság.

A 48 éves feltételezett elkövető idén februárban háromszor ment be a Kurca-parti város külterületén lévő telephelyre. Az egyik nyitva hagyott műhelyből egy sarokcsiszolót, hozzá tartozó csiszolókorongokat, valamint különböző kézi szerszámokat vitt el több tízezer forint értékben. A tulajdonos február 23-án tett bejelentést a Szentesi Rendőrkapitányságon.

A rendőrök egy napon belül megállapították a feltételezett elkövető személyazonosságát, akit a városban elfogtak és a rendőrkapitányságra előállítottak.

Gyanúsítotti kihallgatásán a férfi részletes beismerő vallomást tett, ellene lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

A rendőrök az ügyben tartott kutatás során lefoglalták az eltulajdonított eszközöket és visszaadták azokat a tulajdonosnak.

Előző sztori

Hidegfront érkezik, de nem lesz vészes

Következő sztori

Modern eszközzel gyarapodott a gyermeksebészeti osztály