Krimi

Vérszemet kapott egy szentesi tolvaj

Vérszemet kapott egy szentesi tolvaj

2021. február 26., péntek
Vérszemet kapott egy szentesi tolvaj

A 48 éves feltételezett elkövető idén februárban háromszor ment be a Kurca-parti város külterületén lévő telephelyre. Az egyik nyitva hagyott műhelyből egy sarokcsiszolót, hozzá tartozó csiszolókorongokat, valamint különböző kézi szerszámokat vitt el több tízezer forint értékben. A tulajdonos február 23-án tett bejelentést a Szentesi Rendőrkapitányságon.

A rendőrök egy napon belül megállapították a feltételezett elkövető személyazonosságát, akit a városban elfogtak és a rendőrkapitányságra előállítottak.

Gyanúsítotti kihallgatásán a férfi részletes beismerő vallomást tett, ellene lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

A rendőrök az ügyben tartott kutatás során lefoglalták az eltulajdonított eszközöket és visszaadták azokat a tulajdonosnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.