Vásárhely felé tartó buszon fogtak egy telefontolvajt

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.
A szegedi rendőrök 40 percen belül elfogták azt az 58 éves szentesi férfit, aki egy mobiltelefont tulajdonított el az egyik helyközi buszon. Lopás miatt kell felelnie - közölte a megyei rendőr-főkapitányság.

A sértett február 8-án délelőtt tett feljelentést a Szegedi Rendőrkapitányságon, mert nem sokkal korábban, a Hódmezővásárhelyről menetrend szerint közlekedő autóbusszal érkezett Szegedre és leszállás közben észrevette, hogy nincs meg a mobiltelefonja, azt kivehették a táskájából.

A rendőrök azonnal adatgyűjtésbe kezdtek, amelynek eredményeként megállapították a készülék helyzetét. A beszerzett információk alapján egy Hódmezővásárhely felé tartó buszt állítottak meg, melyen az egyik utas zsebéből előkerült a keresett eszköz. A nyomozók a feltételezett elkövetőt elfogták és előállították a Szegedi Rendőrkapitányságra, ahol lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult ellene eljárás. A férfi kihallgatásán beismerő vallomást tett.

A rendőrök az eltulajdonított mobilt lefoglalták és visszaadták azt a tulajdonosnak.

Előző sztori

A mai nap becses neve… zabálócsütörtök

Videó!
Következő sztori

Megérkezett a sarkvidéki zimankó

Legutóbbi hasonló cikkek