Sport

Siófokon aratott diadalt a Szeged-Csanád GA

Siófokon aratott diadalt a Szeged-Csanád GA

2021. február 28., vasárnap
Siófokon aratott diadalt a Szeged-Csanád GA

Fontos három pontot szerzett közvetlen riválisa otthonában a Tisza-parti együttes, amely kétszer is vezetést szerzett a mérkőzése, s bár a hazaiaknak mindkétszer sikerült egyenlíteniük, a szegedieknek a meccs hajrájában végül sikerült megszerezni a győzelmet Varga Sz. góljával.

labdarúgó-NB II., 26. forduló
BFC Siófok–Szeged-Csanád Grosics Akadémia 2–3 (1–1)

Siófok, Városi Stadion, zárt kapuk mögött. Vezeti: Horváth Tibor (Rózsa Dávid, Bertalan Dávid)
SIÓFOK: 
Hutvágner – Tömösvári, Jagodics, Horváth M., Kiss B. (Deutsch, 79.) – Varjas (Hajnal G., 69.), Szakály A. – Cipf, Gaál B. (Nikházi, 76.), Balogh B. – Elek B. Vezetőedző: Waltner Róbert
SZEGED: 
Varga B. – Kővári, Szilvási, Pejovic, Mohl – Gajdos (Gréczi, 66.), Jovanovic, Simon Á., Bitó – Kóródi (Varga Sz., 56.), Germán. Vezetőedző: Dragan Vukmir
Gólszerző:
 Balogh B. (31.), Nikházi (83.), ill. Simon Á. (23.), Kiss B. (78. – öngól, Varga Sz. (88.)

Dragan Vukmir: Kétszer is előnybe kerültünk a mérkőzésen, de a hazaiak mindkétszer egyenlíteni tudtak. A találkozó hajrájában sikerült megszereznünk a harmadik találatunkat, amellyel végül elhoztuk Siófokról a három bajnoki pontot. Gratulálok a csapatnak a mai teljesítményhez.  

(Forrás: Szeged-Csanád GA)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.