/

Orbán Viktort is beoltották a kínai vakcinával

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.
Videó!

A miniszterelnök vasárnap délelőtt töltött fel fényképeket a közösségimédia-oldalára. 

A fotókból kiderül, hogy a Honvédkórházban a kínai Sinopharm-vakcinával oltották be a kormányfőt.

Müller Cecília országos tiszti főorvos korábban azt mondta, hogy az oltást külön javasolta Orbán Viktor miniszterelnöknek is. Fontosnak nevezte, hogy a kormányfő példát mutasson a lakosságnak, így minél többen éljenek az oltás felvételének lehetőségével, érkezzenek azok bárhonnan is. Emellett a kormány és az operatív törzs tagjainak beoltását is fontosnak tartja. Az oltások ugyanis reményt adnak arra, hogy kevés áldozattal záruljon a harmadik hullám, és véget érjen a pandémia – jelentette ki.

A kormányfő később pedig egy rövid videót tett közzé a koronavírus elleni védőoltás beadatásáról. – Érdemes hallgatni az okosabbra, Müller Cecília úgy döntött, hogy az operatív törzs vezetői most már oltassák be magukat. Ez velem is megtörtént – mondta a videóban Orbán Viktor, aki azóta már a Karmelita kolostorban dolgozik és mint mondta: „kutya bajom”.

– Önök se féljenek, a harmadik hullám támad, erősebb lesz mint az előző kettő volt

– figyelmeztetett a kormányfő, aki arra kért mindenkit, hogy regisztráljanak az oltásra, és oltassák be magukat, hiszen ez jelenti az egyetlen lehetséges védelmet.

– Ahogy a vajdasági magyarok tízezrei, úgy Magyarországon is több ezren kaptuk meg a kínai oltást. Bízzanak a magyar szakemberekben!

– tette hozzá.

Videó!
Előző sztori

Az iskolák bezárása tökéletes döntés lenne - véli Rusvai Miklós virológus

Következő sztori

Hivatalos: kamaszok is szavazhatnak és nyáron indul az előválasztás

Legutóbbi hasonló cikkek