Sport

Koronavírus-fertőzés miatt marad el a szegedi BL-rangadó

Koronavírus-fertőzés miatt marad el a szegedi BL-rangadó

2021. február 27., szombat
Koronavírus-fertőzés miatt marad el a szegedi BL-rangadó

A MOL-Pick Szeged csapata a Flensburg elleni csoportrangadó előtt kötelező koronavírusteszten vett részt, ahol a szegediek egyik stábtagja pozitív tesztet produkált. A klub információi szerint a stábtag a betegség tüneteit nem mutatja, járványügyi elkülönítése azonnal megtörtént. A csapat minden más tagjának teszteredménye negatív lett - hivatalos, járványügyi karanténban kizárólag a fertőzött stábtag tartózkodik, a többiek tesztelése továbbra is folyamatos.

A klub a pozitív teszteredményről az EHF-et, a járványügyi hatóságokat, valamint a Flensburg Handewitt csapatát azonnal értesítette - a szegedi klub információi szerint ellenfelük még Németországban tartózkodik. A meccset az EHF törölte, a pontok sorsáról holnap hoznak döntést.

- Klubunk eddig is a szokásosnál szigorúbb járványügyi intézkedéseket vezetett be és a továbbiakban is mindent megteszünk annak érdekében, hogy sportolóink, stábtagjaink, valamint munkatársaink egészségét megőrizzük. Az eset kapcsán felmerülő további fejleményekről amint további, megosztható információval rendelkezünk a szurkolóinkat és a nyilvánosságot tájékoztatjuk - írta közleményében a MOL-Pick Szeged.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.