Koronavírus-fertőzés miatt marad el a szegedi BL-rangadó

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A MOL-Pick Szeged csapata a Flensburg elleni csoportrangadó előtt kötelező koronavírusteszten vett részt, ahol a szegediek egyik stábtagja pozitív tesztet produkált. A klub információi szerint a stábtag a betegség tüneteit nem mutatja, járványügyi elkülönítése azonnal megtörtént. A csapat minden más tagjának teszteredménye negatív lett – hivatalos, járványügyi karanténban kizárólag a fertőzött stábtag tartózkodik, a többiek tesztelése továbbra is folyamatos.

A klub a pozitív teszteredményről az EHF-et, a járványügyi hatóságokat, valamint a Flensburg Handewitt csapatát azonnal értesítette – a szegedi klub információi szerint ellenfelük még Németországban tartózkodik. A meccset az EHF törölte, a pontok sorsáról holnap hoznak döntést.

– Klubunk eddig is a szokásosnál szigorúbb járványügyi intézkedéseket vezetett be és a továbbiakban is mindent megteszünk annak érdekében, hogy sportolóink, stábtagjaink, valamint munkatársaink egészségét megőrizzük. Az eset kapcsán felmerülő további fejleményekről amint további, megosztható információval rendelkezünk a szurkolóinkat és a nyilvánosságot tájékoztatjuk – írta közleményében a MOL-Pick Szeged.

Videó!
Előző sztori

Változóan felhős, enyhülő időt ígérnek

Következő sztori

Nagy sikert aratott a Szent Gellért Plébánia farsangi jelmezversenye