Közélet

Jutalmat kapnak a bohócdoktornak öltöző gyerekek

Jutalmat kapnak a bohócdoktornak öltöző gyerekek

2021. február 14., vasárnap
Jutalmat kapnak a bohócdoktornak öltöző gyerekek

A 2003-óta sikeres jótékonysági program kapcsán a gyerekeket arra kérik a bohócdoktorok, hogy a farsangon öltözzenek be bohócnak, vagyis bohócdoktornak. A farsangi maskarát az óvodai/iskolai rendezvényen le kell fotózni, majd awww.bohocdoktor.comoldalon elérhető felületen pedagógusi vagy szülői segítséggel március 16-ig a beküldő nevének, életkorának, telefonszámának, e-mail-címének megadása mellett fel kell tölteni.

Az alapítvány szakmai zsűrije a legjobbnak ítélt jelmezeseket értékes jutalomban részesíti. A díjak között csoportos csokinap, sportszerek, könyv- és ajándékutalványok is szerepelnek. A díjakat maguk a bohócdoktorok adják át a nyerteseknek.

A farsangi jelmezverseny mellett folyik a bohócdoktoroknál a 2021-es évi alkotói pályázat is, ahol a résztvevőket 500 ezer forint összdíjazású jutalmazás várja, amennyiben beküldik bohócdoktorokkal kapcsolatos rajzaikat, festményeiket.

Rácz Anett, a Mátrix Közhasznú Alapítvány vezetője elmondta, hogy a közösségeket a szervezet az alkotói programokkal arra ösztönzi, hogy a pandémia kapcsán átélt feszültségekből könnyedebben kilábalhassanak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.