/

Jutalmat kapnak a bohócdoktornak öltöző gyerekek

Cikkünk frissítése óta eltelt 8 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.
Jutalom jár, ha bohócdoktor lesz a gyermek farsangon. A Mátrix Közhasznú Alapítvány bohócdoktorai az óvodai és iskolai farsang beöltözői számára jutalmazást szerveznek.

A 2003-óta sikeres jótékonysági program kapcsán a gyerekeket arra kérik a bohócdoktorok, hogy a farsangon öltözzenek be bohócnak, vagyis bohócdoktornak. A farsangi maskarát az óvodai/iskolai rendezvényen le kell fotózni, majd a www.bohocdoktor.com oldalon elérhető felületen pedagógusi vagy szülői segítséggel március 16-ig a beküldő nevének, életkorának, telefonszámának, e-mail-címének megadása mellett fel kell tölteni.

Az alapítvány szakmai zsűrije a legjobbnak ítélt jelmezeseket értékes jutalomban részesíti. A díjak között csoportos csokinap, sportszerek, könyv- és ajándékutalványok is szerepelnek. A díjakat maguk a bohócdoktorok adják át a nyerteseknek.

A farsangi jelmezverseny mellett folyik a bohócdoktoroknál a 2021-es évi alkotói pályázat is, ahol a résztvevőket 500 ezer forint összdíjazású jutalmazás várja, amennyiben beküldik bohócdoktorokkal kapcsolatos rajzaikat, festményeiket.

Rácz Anett, a Mátrix Közhasznú Alapítvány vezetője elmondta, hogy a közösségeket a szervezet az alkotói programokkal arra ösztönzi, hogy a pandémia kapcsán átélt feszültségekből könnyedebben kilábalhassanak.

Előző sztori

Kevesebb sört iszunk a járvány miatt

Következő sztori

Több százmilliós áfacsalásba keveredett az egyik szegedi, fideszes delegált!