Irreális körülmények között veszített a Szeged-Csanád GA – galéria!

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Mint arról a SzegedMA beszámolt, a Szeged-Csanád Grosics Akadémia hóesésben 2-1-es vereséget szenvedett vasárnap Szentlőrincen. A Tisza-parti klub a honlapján arról ír, hogy már a mérkőzés előtt másfél órával szinte teljesen alkalmatlan volt a pálya a játékra. Ezt Sándor Judit fotógalériája is alátámasztja! 

Az intenzív havazás következtében sem a bemelegítés előtt, sem pedig a mérkőzés alatt nem lehetett tisztán látni a pálya vonalazását. Az egész találkozó alatt komikus jelenetek, esések sokaságát láthattuk, mi úgy gondoljuk, hogy sportértéke nem nagyon volt ennek a 90 percnek – olvasható a Szeged-Csanád GA közleményében.

A klub véleménye szerint a játékvezetőknek az ilyen esetekben felelősségteljesebb döntéseket kellene hozniuk, hiszen egy teljes felkészülési munka dőlhet romba egy ilyen mérkőzéssel.

Sándor Judit fotói alapján túlzás nélkül állíthatjuk, a pálya talaja aligha volt alkalmas másodosztályú futballmérkőzés megrendezésére.  

Előző sztori

Elfogták az öt hónapos kislány haláláért felelős férfit

Következő sztori

Teljesen átalakul a felsőoktatás