Közélet

Fekete-Győr húga helyre tette a bátyját

Fekete-Győr húga helyre tette a bátyját

2021. február 16., kedd
Fekete-Győr húga helyre tette a bátyját

Fekete-Győr András a Facebookon jelentette be a napokban, hogy Live-ot tart a húgával. Alexandra Londonban dolgozik orvosként, és „mivel Magyarországon Orbán Viktor paranoiája miatt az egészségügyi kihívásokról a benne dolgozók nem beszélhetnek igazán, megkértem, hogy ő viszont mesélhetne nekünk egy orvos mindennapjairól a Covid idején" - vezette fel a beszélgetést a Momentum elnöke.

Majd jött a húga, aki láthatóan nem a politika felől közelíti meg a járványt, ugyanis elmagyarázta a bátyjának, hogy az orosz vakcina rendben van, a briteknél is használják majd.

Alexandra azt is elmondta, hogy bár neki is elege van a bezártságból, addig nem érdemes lazítani a szabályokon, ameddig nincs elég oltóanyag, és azokat nem adták be.

Érdemes figyelni Fekete-Győr András arcát a videó-részletek alatt - miközben nagyjából azokat hallhatta vissza a testvérétől, amit Müller Cecíliától Orbán Viktorig mindenki mond itthon is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.