Videó

Fekete-Győr húga helyre tette a bátyját

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Nincs baj az orosz vakcinával, és csak akkor érdemes lazítani, ha van elég oltás - magyarázta el testvérének Fekete-Győr Alexandra.

Fekete-Győr András a Facebookon jelentette be a napokban, hogy Live-ot tart a húgával. Alexandra Londonban dolgozik orvosként, és „mivel Magyarországon Orbán Viktor paranoiája miatt az egészségügyi kihívásokról a benne dolgozók nem beszélhetnek igazán, megkértem, hogy ő viszont mesélhetne nekünk egy orvos mindennapjairól a Covid idején” – vezette fel a beszélgetést a Momentum elnöke.

Majd jött a húga, aki láthatóan nem a politika felől közelíti meg a járványt, ugyanis elmagyarázta a bátyjának, hogy az orosz vakcina rendben van, a briteknél is használják majd.

Alexandra azt is elmondta, hogy bár neki is elege van a bezártságból, addig nem érdemes lazítani a szabályokon, ameddig nincs elég oltóanyag, és azokat nem adták be.

Érdemes figyelni Fekete-Győr András arcát a videó-részletek alatt – miközben nagyjából azokat hallhatta vissza a testvérétől, amit Müller Cecíliától Orbán Viktorig mindenki mond itthon is.

Előző sztori

Hamisítják a nemzeti konzultációt

Következő sztori

Épület és autó gyulladt ki Szegeden