Krimi

Eljárást indított a rendőrség Szabó Bálint eltűnése kapcsán

Eljárást indított a rendőrség Szabó Bálint eltűnése kapcsán

2021. február 16., kedd
Eljárást indított a rendőrség Szabó Bálint eltűnése kapcsán

A Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság a SzegedMa megkeresésére közölte, személyi szabadság megsértése bűntett gyanúja miatt, ismeretlen tettes ellen indult eljárás keretében vizsgálja az eset körülményeit. A rendőrség hozzátette, az eltűnés körülményei továbbra is tisztázatlanok.

Mint azt a SzegedMa elsőként megírta, a rendőrség kilenc órányi keresés után hétfőn kora este megtalálta Szabó Bálint önkormányzati képviselőt – kihűlés közeli állapotban, aki azután tűnt el rejtélyes körülmények között, hogy óriási leleplezést ígért a Cserepes sori piaccal, illetve valamiféle telekügylettel kapcsolatban. Neveket, tényeket, bizonyítékokat ígért több videójában is, de az egészből nem lett semmi!

Lapunk értesülései szerint a rendőrök Makó környékén bukkantak a képviselőre, akit azonnal a helyi kórházba szállítottak.

Információink szerint a képviselő kedden délelőtt a saját lábán hagyta el a klinikát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.