Kultúra

Online tárlaton vehetünk részt a Tornyai-múzeum jóvoltából

Online tárlaton vehetünk részt a Tornyai-múzeum jóvoltából

2021. január 20., szerda
Online tárlaton vehetünk részt a Tornyai-múzeum jóvoltából

A Vásárhelyi Őszi Tárlatok egyediségét és népszerűségét nemcsak töretlen, immár 68 évre visszatekintő hagyománya biztosítja, hanem a kiállítás nagyszámú művészeti díjai is. A Tornyai-plakettel, a Rudnay Gyula Művészeti Ösztöndíjjal és a Fiatal Festők Nívódíjával elismert alkotók díjazásuk következő évében egyéni kiállításon számolhatnak be „művészeti útjukról” a Tornyai János Múzeumban. A hatvanhatodik tárlat kiemelt díjazottjainak a Magyar Kultúra Napján nyílik kiállítása Képiró Ágnes művészettörténész rendezésében a közgyűjtemény összes termében.

Szabó Klára Petra Tornyai-plakettes képzőművész Solo, Kármán Dániel Rudnay Gyula-ösztöndíjas képzőművész Interrealism és Gresa Márton Fiatal Festők Nívódíjas festőművész Flash című egyéni kiállításait a járványügyi intézkedések miatti zárva tartás feloldását követően tekintheti meg a művészetkedvelő közönség.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.