Sport

Nik Henigman hosszabított

Nik Henigman hosszabított

2021. január 5., kedd
Nik Henigman hosszabított

2023. június 30-ig a MOL-Pick Szeged játékosa marad Nik Henigman. A szlovén válogatott 2018-ban szerződött Szegedre, azóta 2019-ben Magyar Kupát nyert a csapattal.

– Nagy öröm számomra, hogy sikerült meghosszabbítani a szerződésemet. Nem vagyok vándormadár, hiszen a Szeged előtt csak a nevelőegyesületemben, a Ribnicában szerepeltem. Kiválóan érzem magam a klubnál, úgy gondolom, itt még jobb játékos válhat belőlem. Számomra kiválóan indul ez az év, bízom benne, hogy a MOL-Pick Szegeddel idén eredményesek leszünk, és elérjük azokat a célokat, amelyeket kitűztünk magunk elé – nyilatkozta a 25 éves kézilabdázó.

JÖVŐ HÉTEN KEZD A PICK

Január 11-én kezdi meg a felkészülést a tavaszi szezonra a MOL-Pick Szeged. A csapat nem lesz teljes, a világbajnokságon 11 szegedi játékos szerepel hazája válogatottjában, illetve Bogdan Radivojevics két Eb-selejtezőt játszik a szerb csapatban.
A klub egyelőre nem adott tájékoztatást arról, hogy edzőmeccset játszanak januárban vagy sem, mint ahogy a BL- és bajnoki folytatásról sem érkezett tájékoztatás. Az azonban már biztosnak tűnik, hogy február elejétől, öt hét alatt nyolc BL-mérkőzést kell lejátszaniuk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.