Sport

Megkezdte a felkészülést új edzőjével a Szeged-Csanád GA

Megkezdte a felkészülést új edzőjével a Szeged-Csanád GA

2021. január 4., hétfő
Megkezdte a felkészülést új edzőjével a Szeged-Csanád GA

Zuhogó esőben kezdte meg a felkészülést a tavaszi szezonra a Szeged-Csanád GA labdarúgócsapata. A csapat frissen kinevezett vezetőedzője, Dragan Vukmir nem kímélte bemutatkozó edzésén a játékosokat, pörgős, közel kétórás tréninggel kezdték meg az évet a labdarúgók.

Az új szegedi tréner első szegedi nyilatkozatát lapunknak adta:

Az első edzésen nem volt már jelen Kárász Krisztián, aki közös megegyezéssel távozott a csapattól, illetve Takács Tamás sem jelentkezett az edzésre - ő visszatért Mezőkövesdre, miután letelt féléves kölcsönszerződése. Ott volt viszont az edzésen Haruna Jammeh, aki már nyáron is próbajátékon volt a klubnál. A támadó jelen pillanatban az állampolgársági eskütételre vár, amint ez megvalósul, akkor a klub játékosa lesz.

Sándor Judit képgalériáját itt nézheti meg az első edzésről:

https://szegedma.hu/2021/01/megtartotta-elso-edzeset-a-szeged-csanad-ga-uj-edzoje

Kialakult a csapat felkészülési menetrendje is. Január 8-án 12 órától a román élvonalbeli az Arad érkezik Szegedre, majd január 13-án a szerb élvonal egyik élcsapata, a Szabadka ellen játszanak. Az egyetlen idegenbeli felkészülési meccsen is magasabb osztályú csapattal játszik a Szeged, január 16-án az Újpest otthonában lépnek pályára. A felkészülési mérkőzések sorát két másodosztályú ellenféllel zárják, 20-án a PMFC-t, 23-án pedig a Békéscsabát fogadják a Szent Gellért Fórumban.A bajnokságot január 31-én a Szentlőrinc ellen idegenben folytatják majd.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.