Megfenyegették Müller Cecíliát, ezért kísérik testőrök

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.
Amint arról lapunk is beszámolt, testőrökkel védik Müller Cecíliát, az országos tiszti főorvos védelméről a Belügyminisztérium határozott. Most kiderült az is, hogy a szakembert megfenyegették, ezért van szükség az óvintézkedésre.

A Telex szerint a Belügyminisztérium nem árulta el korábban, hogy kapott-e fenyegetéseket az országos tiszti főorvos, csupán annyit közöltek, hogy a rendelkezésükre álló információk alapján indokoltnak látták, hogy Müller védelmét ideiglenesen elrendeljék.

A lap ezután a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányságnál és a Belügyminisztériumnál is rákérdezett újra, hogy kapott-e fenyegetéseket Müller. A megkeresésre a Koronavírus Sajtóközponttól válaszoltak; azt írták:

„A járvány elleni védekezés vezetője fenyegetést kapott, ezért a hatóságok biztosítják a védelmét.”

Egy vonatkozó rendeletnek köszönhetően Müller Cecília hasonlóan magas színvonalú védelmet kaphat, mint a miniszterelnök, a miniszterek, a diplomaták, vagy a nemzetközileg védett személyek.

(Forrás: Telex, Index)

Előző sztori

Tizenkilenc határsértőt csíptek nyakon egy nap alatt megyénkben

Következő sztori

Ismét lopott kocsira leltek Csanádpalotán