Egyre több migránst kapnak el Szegeden

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.
A rendőrök 21 határsértővel szemben intézkedtek az elmúlt 24 órában Csongrád-Csanád megyében - derült ki a megyei rendőr-főkapitányság adataiból.

A járőrök január 15-én 5 óra 30 perc és január 16-án 5 óra 30 perc között öt esetben összesen 15 határsértőt tartóztattak fel Szeged közigazgatási területén és a röszkei autópálya-határátkelőhelyen.

Ellenőrzésük során a migránsok szír, palesztin és afgán állampolgárnak vallották magukat, azonban sem személyazonosságukat, sem magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét hitelt érdemlően nem tudták igazolni.

A nagylak közúti határátkelőhelyen a román-magyar közös ellenőrzés során egy bolgár honosságú kamionban hat illegális migránst találtak megbújva a rendőrök. A férfiak afgán állampolgárnak vallották magukat, azonban sem személyazonosságukat, sem tartózkodásuk jogszerűségét hitelt érdemlően nem tudták igazolni. A migránsokkal szemben a román határőrizeti szerv járt el.

Előző sztori

Ki hitte volna! Már húszéves a Wikipédia

Következő sztori

55 milliós állami támogatást kapott a Szegedi Vadaspark

Legutóbbi hasonló cikkek